Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek minden lányt unalmasnak?
Figyelt kérdés
Újabban azt érzem, hogy senkiben sem találom meg a jót, mert amint a beszélgetés a hobbikra terelődik például, kiderül, hogy semmit nem csinál, semmit nem szeret igazán(kutya/cica a legnagyobb dolog) nincs semmilyen terve vagy célja, de semmi olyat nem is vállal be, ami akár csak a legkisebb mértékben is kizökkentené a mindennapok unalmas dolgaiból vagy a konfortzónájából. Hol vannak olyan lányok, akik merészek, vannak céljaik és gondolataik? Unalmas így az én életem is, de mindenki ugyan-olyan, semmi különleges nincs senkiben sem akivel beszélek.
"mindenki ugyan-olyan, semmi különleges nincs senkiben sem akivel beszélek."
Nyugodj meg, valószínűleg benned sincs. Ezer meg egy ilyen szöveget hallottam már mindkét nemtől. Egyszerűen még nem találkoztál olyannal, akivel hasonló a temperamentumotok, a világnézetetek, a jövőképetek.
2013. márc. 22. 17:08
3/14 anonim válasza:
Mert nem találod meg velük a közös hangot,nem passzoltok egymáshoz.:) Sok fiúval vagyok én is így,és annak ellenére,hogy dumagépnek tartanak sokan,néha csak hallgatni tudom,amit mesél az illető,meg bólogatni,vagy felszínes dolgokról beszélni. Pedig annyira beszélgetnék velük,csak az egész egy erőltetett kérdezz-felelek lesz..:S De erről egyikünk se tehet szerintem,hogy nincs meg az a.. hogy is mondják.. egy hullámhossz,vagy mi.:)(jó,azért tényleg vannak baromi unalmas,csőlátású emverek,akiket semmi se érdekel,és nem nyitottak semmilyen témára..)
16/L
2013. márc. 22. 17:11
4/14 anonim válasza:
Amúgy meg,ha gondolod,írhatsz nekem,lehet,hogy nem vagyok olyan unalmas. De ebben kicsit se vagyok biztos.:)
2013. márc. 22. 17:15
5/14 anonim válasza:
Eytértek veled a mai lányok csak a pláza, divat,szórakozás és délig aludni. semmi életcél az a lényeg meglegyen mindenük.hogy miből ez őket nem érdkli. Sajnos ezt a szülők ba..ták el mert ezek a kényeskedő libák mindig mindent megkaptak.De vár még rájuk az élet,majd akkor megtudják...főleg ha egy élősködő palit fognak ki és nekik kell eltartani.Ne unatkozz sok hal van még a vízben!!N
2013. márc. 22. 17:20
6/14 A kérdező kommentje:
Nem az, hogy pláza, de valahogy úgy érzem teljesen egyforma mindenki. TV,facebook és semmi más érdeklődési kör. Nincs ezekkel sem bajom, ettől még nagyon sok jó és becsülendő embert ismerek, de egyszerűen nem találok valakit akire azt mondanám, hogy a betyárját, milyen lehet a személyisége?
2013. márc. 22. 17:26
7/14 anonim válasza:
Hasonlóan gondolom én is. Akik meg érdekesek, azok pedig mind foglaltak. Valamit rosszul csinálunk...
20/f
2013. márc. 22. 17:34
8/14 anonim válasza:
azért érzed ezt, mert ez így is van! Többségüket ugyanaz érdekli, a nagyon eltérőek meg már foglaltak.
2013. márc. 22. 17:56
9/14 anonim válasza:
Mert unalmasak. Bezzeg a fiuk!
2013. márc. 22. 18:06
10/14 A kérdező kommentje:
Nem csak a lányok, de csak lányokkal van tapasztalatom is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!