Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzek minden lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzek minden lányt unalmasnak?

Figyelt kérdés
Újabban azt érzem, hogy senkiben sem találom meg a jót, mert amint a beszélgetés a hobbikra terelődik például, kiderül, hogy semmit nem csinál, semmit nem szeret igazán(kutya/cica a legnagyobb dolog) nincs semmilyen terve vagy célja, de semmi olyat nem is vállal be, ami akár csak a legkisebb mértékben is kizökkentené a mindennapok unalmas dolgaiból vagy a konfortzónájából. Hol vannak olyan lányok, akik merészek, vannak céljaik és gondolataik? Unalmas így az én életem is, de mindenki ugyan-olyan, semmi különleges nincs senkiben sem akivel beszélek.
2013. márc. 22. 16:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy én még saját magamról is ezt gondolom. Tök unalmas vagyok, és nem igazán tudom hogyan változtathatnék ezen. Mármint nincs különlegesebb hobbim, olyan vagyok mint bárki más. Ennek ellenére én szívesen bevállalnák olyan dolgokat, amik kizökkentenek, izgalmasak, érdekesek, de mik is ezek? :) Céljaim pedig vannak, a napjaim nagy részét márpedig ezeknek az elérése tölti ki. Valahogy mégis úgy érzem magam, hogy unom az életet, az embereket, akikkel körül vagyok véve, és újabban azok a dolgok se kötnek le, amik régen nagyon. (pl olvasás) Akarok egy hatalmas változtatást az életemben, de semmi se segít. Szóval megértelek. Abszolút. :)
2013. márc. 22. 18:40
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát, lehet hogy más is érdekli őket, csak nem épp veled osztják meg ezeket...

Amúgy meg nem értem, hogy miért kell mindenkinek érdekesnek lennie...annyi ember van, aki ha tehetné, akkor csinálna 'érdekesebb' dolgokat, megélné az álmait.De sokan vannak akikre több felelősség szakad, mint az átlag.

Ha ez ennyire zavar téged, zökkentsd ki te az embereket a mindennapokból.

2013. márc. 22. 18:40
 13/14 A kérdező kommentje:
Próbáltam, de talán nem elég jól. Az én vállamon is van felelősség, nekem is vannak céljaim, amik túlmutatnak rajtam, de mégis, miért kell például egy-egy sima programhoz egy hétvégi napon annyit könyörögni? Vagy csak valami spontán csavargáshoz? A másik, hogy miért fontosabb, mit tesznek mások, mint hogy mit teszünk mi?
2013. márc. 22. 18:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Hát pont ez az, hogy nem fontosabb...

De így már értem, ha teszel is érte, de mégse nyitottak semmire. Így már más :)

2013. márc. 22. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!