Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, akinek sikerült ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, akinek sikerült ilyen lányt találnia, nektek hol sikerült és hogyna jöttetek össze?

Figyelt kérdés

Én ilyen láynt nem találok sajnos sehol sem, aki:

-pici, alacsony

-értelmes, kedves, megértő, nem felszínes, fontosabb neki egy fiú jelleme, mintn a külső meg a vagyona, kicsit félénk, visszahúzódó, szerény

-lehet vele hülyéskedni, szereti a természetet

-imád csókolózni és imád szexelni is

Vagy kihaltak ezek a lányok vagy már foglaltak, ezért kérdeném, akinek sikerült, ő hol találta és hogyan lehet velük összejönni?

Már unom, hogy az a lány, aki néz is ki valahogy többnyire el van szállva és azt hiszi ő a vilgá ura. Az ilyen lányokból nem kérek. Tudom, hogy vannak rendes és egyben szép lányok csak nagyon ritkák és nem tduom hol találhatnék ilyen lányt.

2013. márc. 21. 17:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Költözz Aprajafalvára!
2013. márc. 21. 17:44
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Elvárás:

"fontosabb neki egy fiú jelleme, mintn a külső"

Első kitétel:

"Én ilyen láynt nem találok sajnos sehol sem, aki:

-pici, alacsony "

szóval a lényeg, hogy neked fontos a külső, de neki ne legyen az. Ühüm...

2013. márc. 21. 17:45
 3/14 anonim ***** válasza:
Ez így hülyeség, akárhol belebotolhatsz akárkibe, ezt így nem lehet meghatározni hogy hol élnek, alacsonyabb, magasabb, vagy ilyen-olyan tulajdonságu lányok.
2013. márc. 21. 17:46
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

ahoz csajod legyen ismerkedni kell nem ábrádozni.

társkereső anyi van mint a szalma a kazalban ...

ezt mind onnan tudod meg csok szex agya menyi van ha ismerkedsz nem igy fog leirni mindent szia szöke vagyok okos és nagyon imádok csokolozni szexelni nem érdekel hogy nézel ki mekora a farkad csak legyen pénzed ...:)

ez ugy van valo világban leszarod ráhajtasz meg dugod és ha kellesz neki majd jönn még mert jol meg dugtad utána meg ha szép ugyes okos szeretia faxt...:) akkor jo csaj ha nem szerzel másikat közben dugot őt.mikor van jobb dobod és enyi vagy marad takaritani..mosni

2013. márc. 21. 17:47
 5/14 A kérdező kommentje:
Arra nem is gondolsz, hogy én is pici vagyok? Nyílván egy magas lánynak nem jönnék be.
 6/14 anonim ***** válasza:
Még mindig Debrecenben keresgélsz?
 7/14 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszoljatok már, ne kötekedjetek! Aki nem tud válaszolni lépjen tovább más kérdésre!!
2013. márc. 21. 17:48
 8/14 anonim ***** válasza:
Az valóban tény, hogy lányoknál kevésbé szokott számítani mint fiúknál, másfelől meg én, vagy akárki más is lehetne helyes vagy kevésbé helyes akármilyen lány/nő szemében is, ha csak a külsőt néznénk is.
2013. márc. 21. 17:48
 9/14 anonim ***** válasza:
48%
Tudom, kicsit egónak tűnök,ha azt mondom, nagyjából ilyen vagyok. Szépnek mondanak és bájosnak (én persze nem hiszem el,max. az alakomra vagyok büszke). "fontosabb neki egy fiú jelleme, mintn a külső meg a vagyona"- hát erre azt tudom mondani,hogy vagy belédszeretnék vagy nem :). Amúgy foglalt vagyok. A barátommal itt találtuk meg egymást, 20 hónapja vagyunk együtt. 22/L
2013. márc. 21. 18:07
 10/14 anonim ***** válasza:
Most halál komolyan. Én ilyen vagyok! :) de foglalt.. :D viszont hol találhatsz olyat mint én? Jó kérdés.. Mondjuk ne egy gimibe keresd. Bár nem tudom hány éves vagy.
2013. márc. 21. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!