Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánnny kérdése:
Lehet egyszerre két lányt szeretni? Mind a kettőt szeretem mit csináljak?
Figyelt kérdés
1. lányt óvodás korom óta ismerem és nagyon sok időt töltöttünk együtt mindig is szerettem, van amikor jobban van amikor eltávolodtunk egymástól. De most újra összéb kerültünk.
2. lány középsuliban osztálytársam immáron 4 éve osztálytársam és csak most vettem észre és összejöttünk.
2013. márc. 21. 00:31
1/8 anonim válasza:
tehát már együtt vagy vkivel, így már választottál
és amennyiben ez a kapcsolat működik ne gondolkozz tovább, hanem felejtsd el a másikat
2/8 anonim válasza:
1! igaza van
az első lánnyal, ha akartad volna már eddig lehetett volna valami, de oka van miért nem, a távolodás valamiért volt N
3/8 anonim válasza:
Lehet szeretni két lányt egyszerre, de akkor egyik sem szerelem. A kérdés inkább az, hogy szabad e így megbántani őket?
4/8 Baccardi01 válasza:
Én magam még nem éltem át ilyet, de hallottam már többször is, hogy van ilyen.
44/F
5/8 A kérdező kommentje:
nem tudom elfelejteni es lehet hogy nem is birom de a mostani kapcsolatom is Jo. AZ lehet hogy AZ elso lany csak legjobb barat es mindent megossztunk egymassal ezert erzem tobbnek?
2013. márc. 21. 07:37
6/8 anonim válasza:
Nem érné meg elrontani a barátságotokat az 1.-vel :) maradj a 2.-vel és legyél a barátja az 1.-nek.
7/8 anonim válasza:
Amelyiknek nagyobb melle van :)
8/8 A kérdező kommentje:
Es akkor mit kezdjek AZ 1. iranti erzelmeimmel?
2013. márc. 21. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!