Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szeretni egyszerre 2 fiút? Mit tegyek ha szeretem mind a kettőt és egyiket sem akarom elveszíteni? Köszönöm válaszaitokat!
Kérdezgettem már tőle és mondta h soha többet szóba sem állna velem :/
Köszönöm a válaszokat :)
ezt hívják teleribanckodásnak.
választanod kell, mert a kép pasi össze fog verekedni miattad.
nem összeverekedniük kéne!
téged összeverni te ribanc!
rohadjon meg az összes ilyen tetü mint te!
Nem gondolom h ribanc vagyok mert beleszerettem mind a kettőbe :S
De meglehet a véleményed...
Amiatt nem lehetsz ribanc....velem is előfordult már,sőt mai napig tart 3 év óta és azóta nem tudom mi legyen.De nem járok egyikkel sem,vannak kapcsolataik a két illetőnek,nem akarok ugy kikezdeni valamelyikőjükkel,hogy esetleg valaki mást is szeretek,nem lenne fair.....csakhogy ez 3 év után sem oldódott meg,nem tudom mit várjak továbbra is.Sokat segiteni nem tudtam a válaszommal,de sokan vannak igy,és ettől még nem vagy ribanc....
22/L
gondolom mindkettő megkur. akkor az nem ribancság???
hanem? konzervativság???
Szerintem nem lehet egyszerre két emberbe beleszeretni. Számomra legalábbis elképzelhetetlen.
Egyébként meg biztos nehéz lehet, de a saját problémádtól sajnos nem látod a másik két szereplő gondját: átvágod őket. Vagy legalábbis az egyiket. Mondanám, hogy válaszd azt, aki nem tud a másikról, merthogy aki hajlandó osztozni rajtad, annak nem jelenthetsz túl sokat. Mégsem mondom, mert a srác megérdemel egy olyan lányt, aki nem csalja a háta mögött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!