Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? HELP! Nem akarom elveszíteni!
Hát... szerintem ezt eltoltad... bocsi, de azt hiszem ő is olyan pasi, mint én. Ha látja, hogy nem működik valami, akkor nem fogja erőltetni. Sz*r kapcsolatban rosszabb élni mint anélkül. Ez van. Amit tehetsz az az, hogy reménykedsz benne, hogy előbb-utóbb hiányozni fogsz neki, és akkor keresni fog és megbeszélitek. De ha ebben is olyan, mint én, akkor erre nem számítanék a helyedben.
Azért kitartást és minden jót kívánok!
25F
Mondd meg neki, mit érzel! Írj egy e-mailt, vagy még jobb: egy saját kezűleg írt levelet, dobd be a ládájukba. Írd meg neki, hogy mélyen megbántad, nem gondoltad komolyan, csak nehéz napod volt (persze azért ne alázkodj meg több oldalnyi hosszúságú magyarázkodással)
Megérted, hogy haragszik rád, és hangsúlyozd, hogy nem azért írtál, hogy meggyőzd arról, hogy fogadjon vissza, csak el akartad mondani neki, mennyire fontos ő a számodra.
Sajnos nincs biztos recept arra, hogy megint összejöjjetek, de ez a levél tuti nem fogja hátráltatni a dolgokat, ha szeret, biztosan elgondolkodtatja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!