Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek mennyire jönnek be a csendes, zárkózottabb nők? Hosszú távon nem találjátok unalmasnak őket?
szerintem ne általánosíts: NEM minden pasinak a csendes, zárkózott lányok jönnek be, NEM minden csendes, zárkózott lány unalmas. amúgy meg talán azért, mert minden lány mindent kitesz kirakatba, és ez már unalmas, sőt gusztustalan. aki így vélekedik, nem srác, hanem férfi.
18/l
szerintem nem általánosítottam. Csak véleményekre vagyok kíváncsi..
amúgy én is csendes, zárkózott vagyok (pont ezért is kérdezem) és semmit sem rakok ki a kirakatba..
25/L
Nem olyan zárkózottak azok, mint gondolod. Ismerek ilyet... csak időt kell nekik hagyni, hogy megnyíljanak. :) Egyébként meg semmi bajom velük, sőt...
Van olyan nő ismerősöm, aki nagyjából egy szót se szól senkihez, de idővel sikerült megismerni. Utána már elég sok mindent elmondott magáról is. :) Legalább jelent egy kis kihívást, emellett ha értelmes, akkor nem unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!