Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszélgessünk? És miről?!
Párkapcsolatomban én vagyok a lány.
Csendes lány-csendes (de nem annyira mint én) fiú párosítás.
Előfordult már, hogy mondta: Mondj valamit. Volt, hogy én mondtam ezt neki. Van, hogy egész jól elbeszélgetünk, elröhögcsélünk, de van, mikor egyszerűen semmi téma nem jön, csak állunk, és nézünk ki a fejünkből. Borzasztó érzés, mindig azt érzem, hogy gyerünk, jusson már vmi az eszembe, mindegy mi, csak beszéljek! Ennek következtében olykor ritka nagy b.romságokat hordok össze, amiből összeveszés lesz. (Veszekedni egyébként jobban szeretek mint beszélgetni, nem tudom miért, ne kérdezzétek, elég érdekes személyiség vagyok...)
A kínos beszédszünetekben mit lehetne mondani? Vagy miről lehetne beszélgetni? Zárkózott létemből kiindulva gyakran gondolkodom, jól ki tudom fejezni magam írásban, gyakran írtam/írok verseket, kisebb regényeket, stb, de a szóbeli kommunikációra képtelen vagyok. Családon belül is csak anyával sikerül, de ott is többségben ő beszél.
Köszönöm aki elolvasta, annak pedig még jobban, aki válaszol és valami hasznos tanácsot is ad!!
16 éves lány (17 éves baráttal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!