Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Mitől válik számotokra egy pasi nem unalmasnak, izgalmasnak?
Lányok, az unalmas pasik nem kelendőek, kíváncsi vagyok olyan konkrét dolgokra, hogy mitől válik számotokra egy férfi izgalmassá.
20/F
mondjuk... hogy nem kell vele 1 hétre egyeztetni a találkozót percre pontosan.
hanem felhív éjfélkor hogy ugorjak már le egyet sétálni.
spontán.
kiszámíthatatlanok a reakciói.
megyek az utcán mondjuk és váratlanul befogja a szemem hátul
ha erdőben járunk, beránt a bokor mögé és nem azon stresszel ki lát meg
beültet a kocsijába és nem mondja meg hová megyünk, aztán kikötünk, mondjuk a Balatonparton.
ajándékoz egy ékszerdobozt, és abban.... egy szem bonbon van
na mondjuk most épp ilyen dolgok jutottak eszembe amik már a kreténség határát súrolják... de ja, eza lényeg, hogy Eredeti legyen.
Attól unalmas valaki ha nem csinál semmit, nem érdekli semmi. Nekem önmagában elég izgi ha jó szerető, életrevaló, határozott, tisztában van az értékeivel, nyitott, rugalmas, van véleménye, intelligens, elfogadja az én gondolataim is, nem ragaszkodik a szokásokhoz, társadalmi normákhoz. Persze ésszerű határokon belül képzelem ezt el. :)
21/N
Tisztaság-lelki és fizikális értelemben,
Erő-jellemben
Egyenesség,
Őszinteség
stiklimentesség.
A többi lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!