Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális?
Figyelt kérdés
Èn vagyok 18 éves làny vagyok. Van egy 47éves pasi aki tetszik. Ilyenkor mivan. Nem tudja,hogy nekem tetszik.2013. jan. 19. 23:05
3/12 anonim 

válasza:

Én írni tudok írni. Te meg nem!
5/12 anonim 

válasza:

Szerintem nagyon nem normális szerintem!
7/12 anonim válasza:
A többieknek igazuk van igazuk.
8/12 A kérdező kommentje:
2. Vàlaszolò: Nem apakomplexus.
Köszi a vàlaszokat.
2013. jan. 19. 23:13
9/12 anonim 

válasza:

Annak a 47 évesnek lehet akár egy huszonéves gyereke is..Kicsit önégetés lenne a részedről, asszem.
10/12 Doktor Jo 

válasza:

A szerelem soha nem korfüggő. Ha neked ő tetszik, és a körülmények is adottak akkor hajrá. De abba gondolj bele hogy az évek során, hogy alakul a kor különbség. De ne akarj azért vele lenni mert a korodbeli társaid nem megfelelőek. Nem mindig jó a nagy korkülönbség.
Ha kérdésed van írj nyugodtan privátot és pártatlanul, korrekt válaszokra számíthatsz, bármilyen témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!