Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy nem tudok kiverni egy fiút a fejemből akivel csak egyszer találkoztam?
Akár én is lehettem volna a fél életem idén a Déliben töltöttem és olykor-olykor mindenféle "random" emberkékkel is dumálgattam véletlenszerűen mindenféle dolgokról :D
Bár szerintem kizárt, hogy én voltam, DE lehettem volna.
Én ezeket a találkozásokat nem értem...egyszer egy sráccal együtt buszoztunk, kiderült, hogy ugyanoda megyünk, jött velem, bemutatkozott, megkérdezte, van-e valakim, mert neki nincs, a koncert után is odajött, lebetűztette a nevem...aztán sosem jelölt be semmilyen oldalon. Ez mire volt jó?
Mint a példámból látszik, akkor se biztos hogy akar valamit, ha megkérdezi a neved.
Szerintem ha úgy alakul, úgyis összefuttok, ha meg nem, akkor megismerkedsz mással.
Ezt az utolsó kommentedet tedd ki a fészbúkra :) hátha eljut hozzá.
Amúgy szeretem ezeket a romantikus sztorikat :) hajrá!
Elmesélem az én kedvenc vonatos ismerkedésemet. Pestre utaztam éppen, Katalin napra vittem az évfolyamtársamnak egy doboz katicás desszertet. Amikor bementem a fülkébe, az ott ülő srácok épp arról dumáltak, milyen furcsa, hogy nem létezik pl. zöld kutya, piros krokodil meg ilyesmik. :) A leghelyesebb srác megszólalt, hogy ja, például kék katicabogár sincs, pedig milyen szép lenne. Mondtam, hogy nálam pedig pont van :D Aztán a srác elhívott egy kiállításra, mert mint kiderült, szobrásznak tanult. De nem mertem elmenni... szóval szurkolok, hogy másnak összejöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!