Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszik a suliból egy srác/csaj, akkor milyen "jeleket" küldötök felé?
Nekem ha tetszik a sulimból, akkor mikor meglátom bámulom, meg mikor elmegy mellettem is... sajna mikor rámnéz h mi a f*szt bámulhatok... akkor olyan kellemetlenül érzem magam :S :D
15/L
Kort és nemet is írjatok!!
Ha úgy néz rád, hogy "mi a f*szt bámulsz" akkor hagyd a francba. Akkor érdemes, ha látod a szemében, hogy ő is érdeklődik irántad.
Én általában köszönök neki, rámosolygok. Ha nem mosolyog vissza utánasuttogom, hogy "k***a" :D
15\F
Én nem szoktam direkt jeleket küldeni. De ha tetszik valaki, akkor folyton arrafele járkálok, amerre órája lesz, vagy az osztálya szekrényeinél, csak a saját szórakoztatásomra, hogy láthassam. És ilyenkor addig nézem, amíg csak a látószögembe esik, sokszor hátra is fordulok, aztán szomorú arcot vágok, amikor már nen látom. :( :D Meg amikor jön szembe a szemébe nézek. :) Mert nagyon jó emberismerő vagyok, próbálom kitalálni, mi lehet a véleménye rólam.
16/L
most úgyis elég hideg van, csináld azt, hogy mikor kimentek az udvarra és ő ott van a közeledben, így búj oda hozzá, és talán leesik neki, hogy bejön neked....
De ha nem, akkor dobj a szekrényébe egy levelet, ha akarod, és írd oda:
Szeretsz?
Igen Igen
és írd oda a neved, vagy valami 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!