Miért olyan rohadt nehéz interneten ismerkedni?
Figyelt kérdés
Számtalan lánnyal beszéltem már akikkel megvolt az összhang, jeleztek hogy nyílt az út, össze is passzoltunk személyiségben, aztán hirtelen eltűntek mindig. Gondolom fordítva is hasonló a helyzet. Egyébként élőben meg sosincs ilyen csak ott valahogy felszínes lányokat sikerült mindig kifogni, vagy csak nem merik annyira önmagukat adni, sokkal nehezebb hozzám hasonlót találni pusztán kinézet alapján.
Talán az az ilyesztő hogy nyíltabb vagyok mint ha élőben ismerkednék?
2013. jún. 8. 23:39
21/24 A kérdező kommentje:
Najó ha szimpatikus is vagy az illetőnél, soknál próbálkoztam énis és tényleg van hogy tahóbbak mint valami 40 éves alkoholista bányász.
2013. jún. 9. 00:28
22/24 LeftBehind válasza:
Azt azért nem értem,hogy "szimpátia" alapján hogy lehet ilyen ostobán viselkedni. Lehet,hogy én vagyok túl toleráns,de egy utolsó drogossal nem tudnék úgy viselkedni,mint ahogy egyesek elküldtek engem.
23/24 anonim válasza:
Nekem nem tűnt nehéznek neten ismerkedni. Mostani kedvesemmel is neten ismerkedtem meg. Ha egy srác figyelmes és veszi a lapot, tehát figyel arra, amit mondok, akkor nem tűnök el.
24/24 anonim válasza:
1. Fizetős oldalt keress, a legdrágábbat.
2. Csak annak írj aki előfizető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!