Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért olyan rohadt nehéz...

Miért olyan rohadt nehéz interneten ismerkedni?

Figyelt kérdés

Számtalan lánnyal beszéltem már akikkel megvolt az összhang, jeleztek hogy nyílt az út, össze is passzoltunk személyiségben, aztán hirtelen eltűntek mindig. Gondolom fordítva is hasonló a helyzet. Egyébként élőben meg sosincs ilyen csak ott valahogy felszínes lányokat sikerült mindig kifogni, vagy csak nem merik annyira önmagukat adni, sokkal nehezebb hozzám hasonlót találni pusztán kinézet alapján.

Talán az az ilyesztő hogy nyíltabb vagyok mint ha élőben ismerkednék?

2013. jún. 8. 23:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
superwomant ne bantsd
2013. jún. 8. 23:55
 12/24 anonim ***** válasza:
meg ugye egy lánynak neten általában többen csapják a szelet. válogathatnak könnyedén.
2013. jún. 8. 23:58
 13/24 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik a nevem :)

68%-os, neked köszi :)

2013. jún. 8. 23:59
 14/24 anonim ***** válasza:
áá ugyna hölgyem semmiség:) fáradjon előre! pillanat máris nyitom az ajtót
2013. jún. 9. 00:00
 15/24 anonim ***** válasza:

Mindenki nyíltabb, ez az egyik gond. Másik, hogy nem gondolják komolyan, csak amolyan unaloműzőnek használnak. Élesben ezt nevezik flörtölésnek.

Harmadszor pedig, szerintem mi a franc okozna vonzalmat, ami elindíthatna egy kapcsolatot? Nincs meg a motiváció. Nincs hang, kép, arcmimika, illat, beszédstílus. Sok minden hiányzik, ami okod adna egyáltalán arra, hogy eldöntse: akarna-e veled kezdeményezni kapcsolatot.

2013. jún. 9. 00:13
 16/24 LeftBehind ***** válasza:
Tömöríteném a kérdést: Miért olyan rohadt nehéz ismerkedni?
2013. jún. 9. 00:15
 17/24 A kérdező kommentje:
Ismerkedni egyáltalán nem nehéz hogyha lesz*rod milyen a személyisége a másiknak, ha ez alapján teszed akkor meg rohadt nehéz.
2013. jún. 9. 00:16
 18/24 LeftBehind ***** válasza:
Hát...hogy lehet nem személyiség alapján ismerkedni? Ha csak azt veszed,hogy kedveled-e az illetőt vagy sem már az is személyiség alapján történik. Miért pazarolná bárki az idejét olyanra,aki szerinte egy bunkó paraszt.
2013. jún. 9. 00:19
 19/24 A kérdező kommentje:
Első benyomásra mindenki próbál udvarias lenni.
2013. jún. 9. 00:21
 20/24 LeftBehind ***** válasza:
Tényleg? Akkor vagy te próbálkoztál túl kevés csajnál vagy én túl soknál.
2013. jún. 9. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!