Miért olyan rohadt nehéz interneten ismerkedni?
Számtalan lánnyal beszéltem már akikkel megvolt az összhang, jeleztek hogy nyílt az út, össze is passzoltunk személyiségben, aztán hirtelen eltűntek mindig. Gondolom fordítva is hasonló a helyzet. Egyébként élőben meg sosincs ilyen csak ott valahogy felszínes lányokat sikerült mindig kifogni, vagy csak nem merik annyira önmagukat adni, sokkal nehezebb hozzám hasonlót találni pusztán kinézet alapján.
Talán az az ilyesztő hogy nyíltabb vagyok mint ha élőben ismerkednék?
Nekem tetszik a nevem :)
68%-os, neked köszi :)
Mindenki nyíltabb, ez az egyik gond. Másik, hogy nem gondolják komolyan, csak amolyan unaloműzőnek használnak. Élesben ezt nevezik flörtölésnek.
Harmadszor pedig, szerintem mi a franc okozna vonzalmat, ami elindíthatna egy kapcsolatot? Nincs meg a motiváció. Nincs hang, kép, arcmimika, illat, beszédstílus. Sok minden hiányzik, ami okod adna egyáltalán arra, hogy eldöntse: akarna-e veled kezdeményezni kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!