Miért olyan rohadt nehéz interneten ismerkedni?
Figyelt kérdés
Számtalan lánnyal beszéltem már akikkel megvolt az összhang, jeleztek hogy nyílt az út, össze is passzoltunk személyiségben, aztán hirtelen eltűntek mindig. Gondolom fordítva is hasonló a helyzet. Egyébként élőben meg sosincs ilyen csak ott valahogy felszínes lányokat sikerült mindig kifogni, vagy csak nem merik annyira önmagukat adni, sokkal nehezebb hozzám hasonlót találni pusztán kinézet alapján.
Talán az az ilyesztő hogy nyíltabb vagyok mint ha élőben ismerkednék?
2013. jún. 8. 23:39
1/24 anonim válasza:
Mert ki tudja, valójában kivel is beszélsz... Itt baromi nehezen alakul ki bizalom, anélkül pedig még csak a képcseréig sem jutnak el a felek.
2/24 anonim válasza:
Mert nincs fizikai kontakt, gesztusok, mimika, illat, látvány...
3/24 anonim válasza:
Nem nehéz! Mutatom: Szia bubilány hát te nem szórakozol ma?
4/24 anonim válasza:
Szia kedves hármas! Mint láthatod, nem. Fáradt vagyok ma ilyesmihez :) Na és te, miért nem inkább szórakozol valahol a GYIK helyett?
6/24 A kérdező kommentje:
Erre még nem is gondoltam... Köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 8. 23:47
7/24 anonim válasza:
Hát kedves bubilány én azért nem mert kissé kiütött a heti munka és regenerálódok.. Bár tegnap veled álmodtam. Megmentetted az életemet!
8/24 anonim válasza:
Na jó, most lebuktam, én vagyok a Superwomen :)
10/24 A kérdező kommentje:
Elég gagyi nickje van superwomannek akkor.
2013. jún. 8. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!