Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interneten "gáz" ismerkedni?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, és eddig szinte csak onnan jöttek össze komolyabbak ( 1 volt, ami nem onnan, de alkalmi kapcsolatot gond nélkül), pedig nem vagyok csúnya, csak kicsit félénk.2013. máj. 6. 21:55
4/17 anonim válasza:
nem gáz... élőben én is félénk vagyok :)
23/N
6/17 A kérdező kommentje:
elég gyakorlott vagyok ilyen téren, csak már egyenesen zavar, hogy élőben nem megy.
Buliban max d*gni jönnek oda, meg sajnos kevés férfival találkozom, nagyon nőies szakon tanulok (gyógyped).
2013. máj. 6. 21:57
8/17 anonim válasza:
Én viszonylag sok nőnek nem tetszem,így mondhatni csúnya vagyok...
De mégis,az internetes ismerkedés nem jó.Debreceni csajoknak kellenék veszprém megyei létemre...Az meg már eleve nem jó,ha ritkán lehet találkozni...
10/17 anonim válasza:
Nem gáz ismerkedni, de nem is érdemes. Soha egy választ nem kapsz rendes párkereső oldalon, a gyakorin mindenki messze lakik, egyszer csak nem válaszolnak az üzenetedre, nem akarnak találkozni, stb. Az első nem érvényes a nőkre. Azok kapnak legalább 10 levelet még kitöltetlen adatlappal kép nélkül regisztrálva is. 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!