Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interneten "gáz" ismerkedni?
Manapság mindenhol gáz ismerkedni.
Gáz a neten -> mert nincs tököd olyanhoz odamenni élőben akivel soha nem találkoznál amúgy
Gáz a tömegközlekedésen -> mindenki zenét hallgat, mindenki siet, milyen dolog az már hogy ezt meg mered zavarni önzetlenül és hátsó szándék nélkül?
gáz a melóhelyen -> házi nyuszira nem lövünk gyökér felfogás
gáz a fészbúkon -> milyen dolog már ráírni valakire ráírni aki tetszik és nincs kint hogy kapcsolatban van
1. nem gáz
2. kit érdekel mit gondolnak mások?
nekem speciel bejött, így ismertem meg a férjem. konkrétan társkeresőn. bár össz vissz 5 évig ismerkedtem neten ebből az utolsó fél év volt a társkereső.
tény hogy nem könnyű, sok fura szerzettel és bunkó állattal találkoztam, de minden szenvedés megérte.
hogy lássátok a másik oldalt is: amikor megismerkedtem a férjemmel, ő 2 hete volt fent azon a társkeresőn. 5 lánynak írt. ebből 3 válaszolt, végül 1-2 levélváltás után a többiek lemorzsolódtak, én voltam a maradék:)
3 éve vagyunk együtt/ 1,5 éve házasok.
összejöhet!!! volt osztálytársam, nem is egy ismerkedett neten. egyiknek már 3 gyereke,férje van ennek köszönhetően, a másik az első babáját várja, szintén házas azóta. ő fél évvel előttem jött össze a párjával.
tényleg nehéz, de nem lehetetlen.
27/N
23:14!
Jóképű férjed van, ugye? Melyik társkeresőn ismerkedtetek meg? Lassan két hónapja vagyok egy társkeresőn, 27 elküldött levelemből 3 még olvasatlan, összesen 2-re érkezett válasz (komolyabb egyikből sem lett). Sokan még az adatlapom sem nézik meg, esélyt sem adnak. A 27-be még bele sem számoltam amiket Facebookon vagy máshol küldtem el, válasz persze nem érkezett rájuk. Az adatlapom látogatottsága napokig 0, esetleg akkor változik 1-re, ha elküldök egy üzenetet. 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!