Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol jobb ismerkedni, internete...

Hol jobb ismerkedni, interneten vagy szórakozóhelyen és miért?

Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 10:45
 1/8 Gátorok válasza:
kocsmában
2013. jún. 4. 10:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Élőben szinte bárhol.Csak nem szórakozóhelyen.
2013. jún. 4. 10:47
 3/8 anonim ***** válasza:
A "szórakozóhely" felejtős! Oda a r.bancok járnak többségben.
2013. jún. 4. 10:53
 4/8 sarolta00 válasza:
Élőbe jobb ismerkedni mert interneten sokan csinálnak áll fb-t és átvernek...
2013. jún. 4. 10:53
 5/8 Antimod ***** válasza:

Interneten és élőben nagyobb a merítési lehetőség, a szórakozóhely közönsége nagy átlagban "célzottabb".

Az internet is jó terep, de a kezdő beszélgetést élőben érdemes folytatni, ott sok mindenre fény derül(het), és nincs zsákbamacska.

2013. jún. 4. 10:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Interneten annyiban jó, hogy tudsz tapogatózni, csak egy fénykép van a külsődről első körben, nem látszik a mozgásod, az aktuális ruhád/stílusod, csak az ami éppen a képen rajtad van. Lehet hogy 2D-s vagy, egy sík lap, mert a fotó csak 2D. Na jó csak vicceltem, szóval jó hogy kapsz képet, nagyjából kapsz egy vizuális bemutatkozást.

Leírja az illetőt a paramétereit, meg az átlagos tulajdonságait, és kb. be tudod lőni, hogy léc feletti vagy léc alatti, folytatod az ismerkedést vagy sem.

A való életben oda kell mennie a férfinak a nőhöz, elő kell adnia magát mind megjelenésben, mind szövegben mind kisugárzásban, mind pedig viselkedésben és sármban. Vannak akiknek ez nehezebben megy vagy nehezebben megy elsőre egy idegen ámde számára rettentő vonzó lány előtt, pláne ha nem is csak ketten vannak a helyszínen.

Most lehetne azzal jönni, hogy ja, eze elég nagy hülyeség, mert pont azt veszi el az internet a férfiból ami a férfit sok nő szemében férfivé tesz, vagyis a határozott és céltudatos viselkedést, a sármot, a lazaságot a természetességet, és azt, hogy oda mer menni, le mer szólítani egy csajt, be tudja dobni magát rögtön és hatást tud gyakorolni a kiszemelt csajra.

Na igen ez is egy nézőpont, de gondoljuk csak át máshogy.

Jön a csávó, oda mer menni, van megjelenése, van sármja, még dumája is van, de utólag kiderülhet, hogy iszákos, erőszakos veri a nőket, csak szex miatt jött oda, olyan buta és unalmas hosszabb távon hogy az már fáj, teljesen idióta stb. szóval nem derülnek ki túl hamar olyan dolgok amik mondjuk egy leírt szövegből egy netes beszélgetés alkalmával kiderülne és úgy, hogy ki sem kell mozdulnia még egyelőre egyik félnek sem ehhez.

Persze nőfüggő, hogy milyen pasi kell, okos, intelligens, összetett személyiség, vagy mindegy, ez másodlagos és a külsőségek meg a rövidtávú gyönyörök fontosabbak, és majd utána a többit.

Szóval sok szempontból előnyös egy személyes találkozó, és sok szempontból előnyös egy netes "előtalákozó", de ez mindenképpen egyénfüggő.

Vannak bátortalanabb férfiak, és bátortalan nők is.

Persze ahogy írtam, ez lehet, hogy csak az elején van így és később egy bátortalan kevésbé kezdeményező férfi jobb párnak minősül, jobb az ágyban, vagy jobb ember, vagy jobb szíve van, jobb apa lesz, jobban ért a szakmájához stb. stb. mint gy nagydumás, aki odamegy, lehengerlően és olyan magabiztos, hogy csak na.

Ez egy bonyolult dolog és sosem lesz rá jó recept, meg egyértelmű válasz, hogy melyik ismerkedési forma a jobb, vagy hasznosabb vagy előnyösebb, vagy célravezetőbb. Mindenki más és más, minden nőnek más az igénye, és minden férfi másban jó. Tökéletes férfi és tökéletes nő nem létezik, ahogy tökéletes párkapcsolat sem.

Egy biztos, egy hangos szórakozóhelyen nem előnyös az ismerkedés, ha valóban ismerkedésről van szó, és nem csak kefélni akar egyet a két fél, mert akkor ideális hely egy disco is. Viszont ha kapcsolatot keres valaki, akkor ahhoz nyugi kell, kettesben kell lenni, beszélgetni kell, és megismerni egymást.

Viszont most megint ellentmondok magamnak, mert volt olyan, hogy egy egy éjszakás kalandból lett nagyon komoly kapcsolat, csak előbb volt kefélés, utána beszélgetés.

Szóval ez sem törvényszerű, de az esetek nagy részében, az a nő aki komoly párt keres, az nem keféléssel indít! :)

2013. jún. 4. 11:06
 7/8 anonim ***** válasza:

"Most lehetne azzal jönni, hogy ja, eze elég nagy hülyeség, mert pont azt veszi el az internet a férfiból ami a férfit sok nő szemében férfivé tesz, vagyis a határozott és céltudatos viselkedést, a sármot, a lazaságot a természetességet, és azt, hogy oda mer menni, le mer szólítani egy csajt, be tudja dobni magát rögtön és hatást tud gyakorolni a kiszemelt csajra."

Hát nem tudom, lehet az átlagnő erre bukik, de engem csupán ezzel le nem vesznek a lábamról. Ha buta, ronda, rideg, érzéketlen alak, akkor mire megyek a céltudatos határozottságával?! Semmire. Engem nem érdekel, ha nem tud szeretni és bárgyú.

Inkább legyen nyámnyila, csendes, de legyen képes interneten úgy bemutatnia magát, hogy legyen kedvem találkozni vele, mert olyannak látom, akit keresek! Többre megy, mint az előző kategória.

Ui: mI az a szórakozóhely? :)

2013. jún. 4. 12:39
 8/8 anonim ***** válasza:

7-es erről próbáltam beszélni fél oldalon keresztül :D hogy nőtípus függő, hogy kit hogyan lehet meghódítani!

Egy ismeretlen nőn pedig nem lehet pontosan látni mi jön be neki, milyen fajta udvarlás, milyen fajta férfi.

Én jártam már úgy, hogy jó dumával és sármmal próbáltam felszedeni egy szép csajt, de annyira zárkózottnak bizonyult, és annyira nem bízott meg bennem,

(talán mert volt egy kis félsz benne, hogy ilyen viselkedéssel valami szoknyapecér lehetek, ez utólag ki is derült, mármint később elmondta mi volt a gond, miért nem akart velem kezdeni :D később persze összejött, de az más helyszín más történet)

hogy elsőre nem tudtam közelebb kerülni hozzá.

Viszont olyan is volt, hogy haverom, aki alig szól kettőt és konkrétan nem tud csajozni, fél, remeg és összekutyulódnak a gondolatai ha nő ül mellé, olyan csajt szedett fel, szinte akaratlanul, hogy csak lestünk haverokkal. Kb. ha két normális mondatot el tudott mondani a csajnak, mégis összejöttek, mert a csaj érdeklődő volt, valami megfogta a haverom külsejében is de inkább a mondandójában, még ha nem is volt túl bátor a szöveg, de a csajnak bejött.

Szóval totál szubjektív melyik nőt mivel lehet levenni a lábáról! :)

2013. jún. 4. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!