Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Honnan lehet tudni, hogy egy...

Honnan lehet tudni, hogy egy srác haverkodni akar vagy meleg?

Figyelt kérdés

Van a lépcsőházban egy srác, aki most költözött be és mindig odajön hozzám dumálni. Kért cigit aztán beszélgettünk mindenféléről.

Ha kiviszem a szemetet tuti megjelenik és beszélgetni szeretne. Nem tudom hogy mit akar. Mondta hogy most került Pestre, szóval lehet hogy haverokat keres. Mindenesetre olyanokat mesél, hogy holnap megy virágokat venni a lakásába meg ha ilyen hőség lesz beül egy citrusos habfürdőbe. Meleg lehet?

Én az vagyok és nekem tetszik amúgy, de nem akarom lerohanni. Azt se szeretném, hogy ha ő esetleg rájött, hogy meleg vagyok, akkor kihasználna, és érdeklődést színlelne hogy növeljem az egóját. Elég bizalmatlan vagyok sajnos.

2013. jún. 8. 22:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim válasza:
100%
Na mi a helyzet azóta Veled-Veletek? :)
2013. júl. 27. 14:56
 62/72 A kérdező kommentje:

Pf. Azóta is sokszor beszélgettünk, megint olyan kedves volt, mint előtte. Mindig érzem azt a "furcsa" nézését. Gondoltam most hogy nincs nője, én is bátrabb leszek.

Múlt héten mikor 1x összefutottunk mondta, hogy nagyon fáj a háta mert gereblyézni volt az apjáéknál. Erre én hirtelen felindulásból megsimogattam a hátát szép lassan, hogy majd segítek, hogy ne fájjon. Nem szólt rá semmit. Én meg égtem zavaromban:D Szóval már épp ott tartottam hogy igenis veszem a bátorságot és randira hívom.

Aztán tegnap összefutottam a szomszéd csajjal akivel néha már beszéltem, de nem ismerem nagyon. Annyi jött le róla, hogy elég kvásan néz ki és akárhányszor összefutottunk, mindig másba volt "szerelmes". Tegnap azt mesélte, hogy az én kedves szomszédommal fog este randizni és mekkorát fognak ...ni. Úgyhogy ennyi. Nagyon félreértettem valamit ezek szerint. :(

2013. júl. 27. 17:42
 63/72 anonim válasza:
100%
"és mekkorát fognak ...ni." ó a romantika :D
2013. júl. 27. 19:19
 64/72 Párduc95 ***** válasza:
100%
Szegénykém... de ahogy írtad... jó h nem kevert le egyet : D
2013. szept. 5. 17:37
 65/72 anonim ***** válasza:
77%
most ez így még semmit se jelent. az egy dolog, h mekkorát fognak .kkni, na de és? rengeteg fiú van aki nagyjából heteró és hatalmasakat ..nak a csajokkal, de azért nem vet meg pár fiús kalandot se. szal ez így még nem egyértelmű.
2013. okt. 20. 19:32
 66/72 anonim válasza:
69%
De jó kis sztori, csak kár h nem találtatok egymásra.. azóta valami? semmi? (F/24 bi)
2013. nov. 26. 12:23
 67/72 A kérdező kommentje:
Semmi.Ha már személyesen nem jutottunk semmire írtam neki egy levelet mivel egyszer megadta az email címét.Azt írtam hogy találkozzunk meg hogy úgy látom szimpatikusak vagyunk egymásnak.Nem válaszolt.Továbbra is odajön ha meglát,széles mosollyal nyújtja a kezét és mélyen a szemembe néz de ennyi,már nem várok a dologtól semmit.De köszi a kérdést.
2013. dec. 2. 21:40
 68/72 anonim válasza:
Azota valami??
2014. nov. 25. 23:33
 69/72 A kérdező kommentje:

Semmi. Nyáron (ennek nem örülök nagyon) összejött a tesóm azzal a csajjal, akit emlegettem, hogy a házban lakik és elég kvásan néz ki. Na mindegy ez az ő dolguk. A csaj meg megkérdezte tőlem, igaz-e, hogy "bzi vagyok" mert ő azt hallotta a szomszédtól, hogy szerelmet vallottam neki emailben.Szóval se igent se nemet nem kaptam, de elmondta másnak amit neki szántam.

Azóta elkerülöm amikor tehetem, és kezet se fogok vele. Érzem, hogy néz és továbbra is szoktam róla álmodozni. De nekem bizalom nélkül úgysem hiszem, hogy bármi is menne és azt már ezzel eljátszotta.

Amúgy is tervezem, hogy elköltözzek abból a házból, ettől függetlenül is.

2014. nov. 26. 20:56
 70/72 anonim ***** válasza:
100%

hát az ilyen az igen gáz ember, de persze tudod mi van, előfordulhat h a nagy megfelelési kényszer miatt erőlteti ennyire a hatalmas heteró macsó képet magáról ...

Most őszintén, ha adott egy tök semleges (heteroszex) srác, azt ugyan nem fogja érdekelni h szerelmet vall neki egy meleg fiú, max azt mondja h bocs de nem oké, mert bnőm van, és heteró vagyok teljesen (tudok ilyen példát).

Aki meg elkezdi ezeket a játszmákat a háttérben, de persze a szemedbe semmit nem mond, na azért ott érdemes elgondolkodni, h vmi mintha mégis "mozogna" ... csak hát a probléma ott kezdődik, h

1, baromi nagy a társadalmi nyomás az elfojtásra

2, és ezek szerint egy nem igazán fair és egyenes srácról van szó ...

Tudok én olyanról is, aki olyan csajozógép heteró, hogy nála nagyobbat még nem láttam, aztán láss csodát, vannak tök jó meleg haverjai, sőt, nem ritkán meleg diszkókba járnak a bnőjével szórakozni, mert azt mondja, csípi a hangulatot. Én meg kérdezem h hát és nem nyomulnak a fiúk? Erre az a válasza h "de próbálkoznak persze, na de megmondom nekik h heteró vagyok, és ennyi".

Szóval ismétlem: a probléma azzal kezdődik h a csávóka nem túl egyenes. De ettől még nemá te költözz el, ne viccelj ... Ugyan miért? Tegyél rá magasról, aztán vége.

2014. nov. 27. 10:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!