Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Honnan lehet tudni, hogy egy...

Honnan lehet tudni, hogy egy srác haverkodni akar vagy meleg?

Figyelt kérdés

Van a lépcsőházban egy srác, aki most költözött be és mindig odajön hozzám dumálni. Kért cigit aztán beszélgettünk mindenféléről.

Ha kiviszem a szemetet tuti megjelenik és beszélgetni szeretne. Nem tudom hogy mit akar. Mondta hogy most került Pestre, szóval lehet hogy haverokat keres. Mindenesetre olyanokat mesél, hogy holnap megy virágokat venni a lakásába meg ha ilyen hőség lesz beül egy citrusos habfürdőbe. Meleg lehet?

Én az vagyok és nekem tetszik amúgy, de nem akarom lerohanni. Azt se szeretném, hogy ha ő esetleg rájött, hogy meleg vagyok, akkor kihasználna, és érdeklődést színlelne hogy növeljem az egóját. Elég bizalmatlan vagyok sajnos.

2013. jún. 8. 22:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
100%

igen, nekem is pont ez jutott az eszembe. lehet, hogy a reakciódra volt kíváncsi, ha nagyon látszott rajtad, hogy csalódott vagy, akkor meg pláne. a remény hal meg utoljára :)

szerintem menj át hozzá, lehet azt fogja mondnani, nem jött össze csajjal, csak ki akarta próbálni, hogy megtudja, tetszenek e neki a csajok, de rájött hogy nem :D

2013. jún. 11. 09:56
 22/72 anonim ***** válasza:
100%

Vagy az is lehet, hogy azt gondolja rólad, hogy heteró vagy, és azért mondta, hogy ne nézd melegnek...

Szóval sokféle lehetőség van.... még egyáltalán nincs veszve semmi én úgy érzem! :) (már amennyire a leírtak alapján belelátunk a dolgokba)

2013. jún. 11. 10:08
 23/72 A kérdező kommentje:
Ma is összefutottunk, pár lakó még ott volt, és dumálgattunk. Aztán kettesben maradtunk, megjegyezte megint, hogy találkozik a napokban a csajjal, aki a barátnője lesz, és rám nézett. Erre megint nem reagáltam semmit, hanem elköszöntem és leléptem. Amúgy valóban volt nála virág, legalábbis virágmag, és egy zacskóval odaadott nekem csak úgy.
2013. jún. 11. 18:52
 24/72 anonim ***** válasza:
100%
lol ha úgy vesszük akk kaptál egy csokor virágot :D
2013. jún. 11. 21:35
 25/72 anonim ***** válasza:
100%
És nem tűnik furcsának mikor a csajról beszél? Szerintem csak a reakciódra kíváncsi! De te jobban letudod szűrni, elvégre te voltál ott :)
2013. jún. 12. 08:22
 26/72 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2013. jún. 12. 08:23
 27/72 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak azért beszél annyit, a csajról, mert nem akarja felfedni magát előtted. Sztem még nem bízik benned annyira, hogy ezt elmondja és ezért játssza el a nagy csajozóst. Próbálj meg barátkozni vele, aztán, ha meg van a kölcsönös bizalom, akkor te előbújhatsz előtte.
2013. jún. 12. 08:44
 28/72 A kérdező kommentje:

Ma is összefutottunk a szeméttárolóban. Elég gondterhelt volt, mert a húgával megint veszekedtek (ő nem vele lakik). Meg elmondta, hogy a csajnak el kellett utaznia, így sajnos nem lesz randi most. Megint otthagytam, mert már irritált a téma, nehogy már szurkolnom kelljen a randijára.

Én 29 éves vagyok, ha ez számít, ő olyan 25 lehet.

2013. jún. 12. 18:43
 29/72 anonim válasza:
100%
ma 8:44-es válaszolóval együtt értek. Pont ezt akartam írni.:)
2013. jún. 12. 18:53
 30/72 anonim ***** válasza:
100%
lehet, h soha nem is volt randi.. ez csak egy trükk! THIS IS A TRAP!!!!44négy
2013. jún. 12. 21:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!