Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Honnan lehet tudni, hogy egy...

Honnan lehet tudni, hogy egy srác haverkodni akar vagy meleg?

Figyelt kérdés

Van a lépcsőházban egy srác, aki most költözött be és mindig odajön hozzám dumálni. Kért cigit aztán beszélgettünk mindenféléről.

Ha kiviszem a szemetet tuti megjelenik és beszélgetni szeretne. Nem tudom hogy mit akar. Mondta hogy most került Pestre, szóval lehet hogy haverokat keres. Mindenesetre olyanokat mesél, hogy holnap megy virágokat venni a lakásába meg ha ilyen hőség lesz beül egy citrusos habfürdőbe. Meleg lehet?

Én az vagyok és nekem tetszik amúgy, de nem akarom lerohanni. Azt se szeretném, hogy ha ő esetleg rájött, hogy meleg vagyok, akkor kihasználna, és érdeklődést színlelne hogy növeljem az egóját. Elég bizalmatlan vagyok sajnos.

2013. jún. 8. 22:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim válasza:
100%
Az elmondottak alapján én is úgy vélem, hogy kicsit röhejes ez a folytonos csajozós-téma... :\ Azóta történt valami érdemleges? :)
2013. júl. 10. 20:57
 52/72 anonim ***** válasza:
és ha a kettő együtt?
2013. júl. 10. 22:22
 53/72 A kérdező kommentje:
Semmi nincs. Hol "úgy" néz, főleg kézfogáskor, hogy legszívesebben megszorítanám hol meg inkább elkerül. Társaságban nagyhangú, kettesben finom és lágy a beszéde (én meg elolvadok). Mesélte hogy pár "barát" átugrott már hozzá és elültette a virágokat de engem azóta sem hívott újra. :(
2013. júl. 11. 17:52
 54/72 anonim ***** válasza:
27%
most ezt hogy érted? milyen virágokat ültetett el ?
2013. júl. 13. 14:13
 55/72 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd,nekem már furcsa,hogy ennyire hangoztatja a csajozást.
2013. júl. 13. 21:09
 56/72 A kérdező kommentje:
Hagyom is. Furcsa hogy mennyire kereste a társaságom meg hogy kettesben legyünk, most meg mennyire kerül. Elég feltűnő. Annyit meg nem ér a dolog, hogy érzelmileg ezen rugózzak.
2013. júl. 15. 18:17
 57/72 anonim ***** válasza:

Helyes! :D

Lesz más! :)

2013. júl. 15. 19:56
 58/72 A kérdező kommentje:
Próbáltam beszélgetni vele a párkapcsolatokról,de nem közeledésnek vette szerintem, hanem okoskodásnak. Elmesélte, hogy a csaj, akiről dumált, hogy találkozni fognak, otthagyta pár találkozás után. Erre fel majdnem elhívtam egy randira, de nem mertem.
2013. júl. 19. 19:20
 59/72 anonim ***** válasza:
100%
pedig egyszerűbb lenne hívd el aztán legalább kiderül hogy akar valamit vagy nem kétlem hogy ő képes lenne kezdeményezni
2013. júl. 19. 21:05
 60/72 anonim ***** válasza:
100%
nekem ennél izgibb dolog is volt sráccal. mindkettőnknek volt bnője de aztán valahogy egymáshoz vonzódtunk és olyan komoly érzelmi akármi nem lett viszont rendszeresen összejártunk csak le...ni egymást meg kiverni egymásnak, de csak ennyi, utána mindketten mentünk a bnőnkhöz. aztán egy idő után elmaradt de soha egy szót se beszéltünk erről az egészről se akkor se utána ... hát érdekes az élet :D
2013. júl. 20. 13:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!