Honnan lehet tudni, hogy egy srác haverkodni akar vagy meleg?
Van a lépcsőházban egy srác, aki most költözött be és mindig odajön hozzám dumálni. Kért cigit aztán beszélgettünk mindenféléről.
Ha kiviszem a szemetet tuti megjelenik és beszélgetni szeretne. Nem tudom hogy mit akar. Mondta hogy most került Pestre, szóval lehet hogy haverokat keres. Mindenesetre olyanokat mesél, hogy holnap megy virágokat venni a lakásába meg ha ilyen hőség lesz beül egy citrusos habfürdőbe. Meleg lehet?
Én az vagyok és nekem tetszik amúgy, de nem akarom lerohanni. Azt se szeretném, hogy ha ő esetleg rájött, hogy meleg vagyok, akkor kihasználna, és érdeklődést színlelne hogy növeljem az egóját. Elég bizalmatlan vagyok sajnos.
Szerintem így már tuti, hogy csak kitalálta ezt a randi dolgot! Beszélgess vele többet, ismerd meg jobban!
A magokat elülettted amit adott?
Ma elújságolta a lépcsőházban, hogy összejött a csajjal. Aztán hívott, hogy nézzem meg, milyen virágokat ültetett. Elindultunk az ötödikre, közben elkezdte mesélni, hogy néhány virágot mégsem ültetett el, mert a csajnak virágporallergiája van! Erre úgy felhúztam magam, hogy miért hozza fel már megint a témát, hogy megmondtam, hogy nem érdekel a friss csaja és otthagytam.
A sztori tehát ennyi volt, de köszönök minden szurkolást, jó beszólásaitok voltak, fel is pontoztam. :)
Sajnálom, pedig bíztam benne, hogy minde jóalakul :(
Fel a fejjel! :)
Igazából én is így gondolom, utolsó!
De nem szabad nagyon beleélnie magát a kérdezőnek, mert lehet, hogy tényleg igaz amiket a csjról mond...
Majd alakulnak valahogy a dolgok! De szerintem ezek után se akard kerülni; ha hetero, ha nem, azért dumálhatsz vela ahogy addig is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!