Honnan lehet tudni, hogy egy srác haverkodni akar vagy meleg?
Van a lépcsőházban egy srác, aki most költözött be és mindig odajön hozzám dumálni. Kért cigit aztán beszélgettünk mindenféléről.
Ha kiviszem a szemetet tuti megjelenik és beszélgetni szeretne. Nem tudom hogy mit akar. Mondta hogy most került Pestre, szóval lehet hogy haverokat keres. Mindenesetre olyanokat mesél, hogy holnap megy virágokat venni a lakásába meg ha ilyen hőség lesz beül egy citrusos habfürdőbe. Meleg lehet?
Én az vagyok és nekem tetszik amúgy, de nem akarom lerohanni. Azt se szeretném, hogy ha ő esetleg rájött, hogy meleg vagyok, akkor kihasználna, és érdeklődést színlelne hogy növeljem az egóját. Elég bizalmatlan vagyok sajnos.
Ha puszit is akar adni, akkor tutira meleg.
Egyébként az, hogy egy egyedül élő pasi virágot vesz, meg törődik magával, attól még nem lesz meleg.
:D pedig poén lett volna, ha pont te vagy az :)))
Most azon pörög az agyam, hogy ha áthívna esetleg hogyan reagáljak. Mert már mondta hogy ha meglesznek a virágok megmutatja.
Legyél természeres, ne legyél ennyire bizalmatlan, pláne, ha tetszik a srác :)
Remélem jól alakulnak a dolkok :)
Majd írj ha vannak fejleményk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!