Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Én kellek a lányoknak pedig...

Én kellek a lányoknak pedig nem vagyok egy adonisz. Teszek a külsőmért. Akkor hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Nem tartottam magam jó srácnak.Viszont elkezdtem jól öltözni,igényesen.(nem páwa stílusban).Elkezdtem sportolni.

Több lány figyel fel rám.

Én miért tudtam tenni magamért?Mások miért csak siránkozni tudnak?

2013. jún. 4. 13:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

A kérdés jogos, a jelenség valós.

Amit viszont érdemes lenne hozzá tenni, hogy nem az igényesebb öltözés, vagy a sportolás önmagában az, ami miatt vélt vagy valós sikereid vannak azóta a lányoknál, hanem a magabiztosság.

Ezt lenne jó sokaknak megérteni, egészségesebb lenne mindenkinek.

25/F

2013. jún. 4. 13:55
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

A másikat okolni mindig is könnyebb.

De neked inkább a saját sikerednek kéne örülni,nem őket szidni,mert te is a szintjükre süllyedsz.

2013. jún. 4. 13:56
 23/25 anonim ***** válasza:
Ezek ezt soha nem fogják megérteni, mert annyira egyszerűek, hogy odáig terjed max az intelligenciájuk, hogy olyanokat szidnak, akiket szeretnének. Mit vársz az ilyen selejtesektől?
2013. jún. 4. 13:57
 24/25 anonim ***** válasza:
Nem kell velük fogalkozni, örülj, hogy te képes vagy vátoztatni, ők meg csak szomorkodjanak, egészségükre:)
2013. jún. 4. 14:33
 25/25 anonim válasza:
Kérdező, nem Lacinak hívnak?
2013. jún. 4. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!