Én kellek a lányoknak pedig nem vagyok egy adonisz. Teszek a külsőmért. Akkor hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Nem tartottam magam jó srácnak.Viszont elkezdtem jól öltözni,igényesen.(nem páwa stílusban).Elkezdtem sportolni.
Több lány figyel fel rám.
Én miért tudtam tenni magamért?Mások miért csak siránkozni tudnak?
2013. jún. 4. 13:18
1/25 ivilicious válasza:
most a fényezést várod? ebben mi a kérdés???
2/25 anonim válasza:
Majd idővel ők is ráfognak jönni, hogy tenni kell valamit nem pedig egyhelyben állni.
3/25 anonim válasza:
Mert a többiek gyökerek és jobb nekik naphosszat a női nemet szapulni. Persze a punci mindegyiknek kéne...
4/25 A kérdező kommentje:
"Mások miért csak siránkozni tudnak?"
Itt a kérdés!
2013. jún. 4. 13:19
5/25 anonim válasza:
Mert siránkozni egyszerűbb mint tenni valamit. Mert ahelyett h az emberek magukba néznék és a hiányosságaikat figyelnék inkább az összes nőt hibáztatják maguk helyett...
Sportolj csak és légy eleven, hidd el meglesz az eredménye ha nem is rögtön.
6/25 anonim válasza:
Mert neked is még lesz mélypontod, hiába hordod annyira fenn az orrod. :)
7/25 anonim válasza:
Szerintem egy öntelt kis b.zi vagy...
8/25 A kérdező kommentje:
Fennhordom az orrom,és öntelt kis b*zi vagyok?
Csak azért mert teszek a külsőmért és nem siránkozok?
Tudom,hogy sok csajnak így sem tetszem.Viszont fejlesztem magam és nem a nőket szapulom és nem sírok egész nap a gyakorikérdésen
2013. jún. 4. 13:26
9/25 anonim válasza:
Hagyd csak, sokan csak kritizálni tudnak. (ha siránkozol az a baj ha bízol magadban az a baj) Szerintem jól látod a dolgokat.
10/25 anonim válasza:
Nem azért vagy öntelt b.zi, mert adsz magadra, hanem a kérdésed miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!