Én kellek a lányoknak pedig nem vagyok egy adonisz. Teszek a külsőmért. Akkor hogy is van ez?
Nem tartottam magam jó srácnak.Viszont elkezdtem jól öltözni,igényesen.(nem páwa stílusban).Elkezdtem sportolni.
Több lány figyel fel rám.
Én miért tudtam tenni magamért?Mások miért csak siránkozni tudnak?
Az a kérdés
"Mások miért csak siránkozni tudnak?"
Ha csak szapulni tudsz akkor menj a fürdőszobába,nézz bele a tükörbe,és azt a majmot szídd!
Mindez szép és jó, hogy fejlődsz. Itt csak az a gond, hogy ilyen hangnemben kérdezted. Nincs mindenkinek meg a kellő motivációja ahhoz, hogy kezdjen valamit az életével. Ez van, nekik is kell egy kicsit siránkozás, mint mindenkinek.
Egy idő után valóban fárasztó tud lenni. De valljuk be a férfiak 99% szereti magát sajnáltatni, jól esik nyalogatni a sebeinket. Egy idő után kinövünk ebből a korszakból.
Megfelelő hangnemben válaszoltam a kérdésedre. Viszont nem szép dolog mások orra alá dörgölni. Folytasd tovább, edz sokat. Nem feltétlenül kell ezt mindenkinek tudnia :)
Ácsi.Itt nap mint nap leírják nekik,hogyan és mit tegyenek a külsejükért.Viszont ők csak azt írják akkor is csúnya leszek.
Szerinted?Ezeknek ki akar segíteni?Ha tenni akar tesz is és elfogadja.De úgy tűnik csak sírnak és sírnak.
Önteltség vagy sem, szívesebben olvasom az ilyeneket, mint hogy mindennőnekcsakazadoniszkellmegapénzes, mert az ilyen totál lehúz. És akkor vannak azok, akik az ilyeneket mégjobban lehúzzák. Az ilyenek miatt tart itt az ország, a sok sikertelen élettelen szerencsétlen miatt, akik egésznap csak siránkozni tudnak, de semmit sem csinálnának azért, hogy nekik jobb legyen, csak leszívják mások energiáit. Miattuk vagyunk ennyire sz@r helyzetben, mert azokat is visszafogják a sz@r negatív hozzáállásukkal, akik képesek lennének javítani a helyzetükön. Az ilyenek inkább álljanak sorba az Erzsébet-hídon és ugorjanak egyszerre, senki sem kíváncsi a nyavajgásukra. Az életképeseket meg hagyják élni. Szánalmas paraszt banda.
Kérdező: Neked pedig sok sikert a fejlődéshez. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!