Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ez igaz? Ha nem vagy...

Lányok, ez igaz? Ha nem vagy rámenős, magad maradsz. A lányoknak rámenős pasi kell.

Figyelt kérdés
2013. máj. 20. 17:29
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Butaság...felesleges általánosítani. Valakinek a rámenős kell, valakinek a visszafogottabb... Nekem inkább a visszafogottabb, és csak egy kikötésem van hozzá: azért merjen kezdeményezni, de ne nyomuljon ezerrel. De akármilyen is kell a lányoknak, egy a fontos: légy önmagad! Mert attól, hogy az egyik lánynak nem kellesz, lehet, hogy a másiknak Te vagy az isten :)
2013. máj. 20. 17:34
 2/6 anonim ***** válasza:
64%

Na ez az igazi általánosítás amit az 1-es írt.

Már csak azért is, mert nem létezik, hogy annyira peches lennék, hogy társkeresőkön több mint 2 év és több száz levél elküldése után sem tetszettem senkinek sem annyira, hogy a randiig eljussunk. Szóval erről ennyit!

29 F

2013. máj. 20. 17:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem rámenősnek kell lenni, hanem határozottnak és magabiztosnak. Az, hogy nem keresed mindig, nem csüngsz a nyakán, inkább előny, mint hátrány. Az, hogy szerinted ezért nem jött össze nem jelenti azt, hogy valóban emiatt volt. Ha bejössz neki nem kell rámenősnek lenned. Sőt, keres magától is, ha netán eltűnsz egy időre. A benyomás a lényeg nem ez a sok humbuk kifogás. Még a céltudatosság sem olyan fontos. Aki azonnal céltudatos az egyenlő azzal, hogy küllemre hajt, tehát szexre kell neki. Ami lejön ám hamar mindenkinek.
2013. máj. 20. 17:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Tökéletesen egyetértek az Első válaszolóval!

Nálam ráadásul hangulatfüggő az egész.

Ha olyanom van, igenis DOMra vágyom, ha meg nem, akkor egy cuki félénk fiúba is azonnal beleszeretek. :)

A "rámenősség" pedig szerintem nem a legjobb kifejezés erre. Tény, hogy a lányok általában szeretik, ha egy fiúnak van kisugárzása, önbizalma és magabiztosan viselkedik az adott szituációban. Ez nem azt jelenti, hogy nyomul...

Tegyük fel, ott az alkalom, megkapod a lánytól a jeleket, hogy szabad a "pálya"... Akkor oké a "nyomulás", bár akkor már nem is számít talán annak.

Viszont, amíg nem jönnek azok a bizonyos jelek, addig nagyon frusztráló tud lenni egy lánynak, ha a srác nyomul. Mert az már tolakodás...

Én is azt mondom, légy inkább önmagad! Ha tetszik valaki, akkor legyél nyitott, nem tolakodóan éreztesd vele, hogy tetszik neked és ha a remélt válaszreakciót kapod, dobd be magad! :)

2013. máj. 20. 17:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez a "légy önmagad" a legnagyobb hülyeség. A lányoknak igenis olyan pasi kell, aki tudja mit akar és ki is mutatja, vagyis rámenős. Még a legszendébb, félénk, nyuszimuszi lány is félelmetesen tud vadászni, ha számára megfelelő fiú van a közelben.

Szóval igen, legyél rámenős, ha nem vagy az, akkor maradnak a lehulló morzsák, meg a gyámoltalan, szerencsétlen balfék csajok, ha egyáltalán egymás mellé sodor az élet.

2013. máj. 20. 18:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Na, na idegesítsetek "more" :D Első vagyok.

Igen, képzeld, kib*szottul légy önmagad! Mert ha nem vagy rámenős, akkor nekem ne játszd azt, hogy igenis hódítod a csajokat, és nagykanállal eszed őket, mert előbb-utóbb úgyis kiderül, hogy nem úgy van! Szóval NE legyél rámenős, de! legyél:

-magabiztos

-céltudatos

-határozott

-és önmagad! ne változz meg senki kedvéért.

[link]

Oh, shit, demotiválós kutyasz*r kép, de nagy igazság ;)

És tudod mi az a nyomulás, öregapám? Az, amikor semmi érdeklődést nem mutatok feléd, és Te csak azért is előadod a királycsávót, na, ez a nyomulás!

Te a flörtre érted a nyomulást, édes... A flört az az, amikor még nem járunk, de vannak árulkodó jelek innen is, onnan is. A rámenősség egy teljesen más dolog!

Úgyhogy sírhatsz, igen, sírj csak, de így biztos hogy nem lesz csajod.

Lány vagyok, és képzeld, mindenkinek meg akartam felelni, úgy hajoltak az "ágaim", ahogy a szél fújt, és persze, hogy nem igen kellettem senkinek. De meg kellett tanulnom, hogy lehetek én szupermodell, vagy ilyen-olyan lány, még Mila Kunis sem tetszik mindenkinek, pedig egy gyönyörű nő! Aztán "énközpontúvá váltam", tehát csak magamnak akarok megfelelni, és csak jól akarom érezni magam a bőrömben, és nem az igazit kergetem, hanem a boldog pillanatokat, és lám-lám, egy-kettővel máris több a nullánál az "érdeklődők" száma.

Nem, ez nem dicsekvés volt, hanem tényközlés. Most mondhatnám, hogy "de egyébként szeretem az embereket, meg próbálok velük kedves lenni", de ígyis úgyis kifogatnátok a szavaimat, hogy egy egoista liba vagyok. C'est la vie, ez van, nem megbántani szerettelek volna, remélem, nem úgy vetted. Lepontozni ér, nem fogok érte megharagudni.

2013. máj. 20. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!