Lányok, ez igaz? Ha nem vagy rámenős, magad maradsz. A lányoknak rámenős pasi kell.
Na ez az igazi általánosítás amit az 1-es írt.
Már csak azért is, mert nem létezik, hogy annyira peches lennék, hogy társkeresőkön több mint 2 év és több száz levél elküldése után sem tetszettem senkinek sem annyira, hogy a randiig eljussunk. Szóval erről ennyit!
29 F
Tökéletesen egyetértek az Első válaszolóval!
Nálam ráadásul hangulatfüggő az egész.
Ha olyanom van, igenis DOMra vágyom, ha meg nem, akkor egy cuki félénk fiúba is azonnal beleszeretek. :)
A "rámenősség" pedig szerintem nem a legjobb kifejezés erre. Tény, hogy a lányok általában szeretik, ha egy fiúnak van kisugárzása, önbizalma és magabiztosan viselkedik az adott szituációban. Ez nem azt jelenti, hogy nyomul...
Tegyük fel, ott az alkalom, megkapod a lánytól a jeleket, hogy szabad a "pálya"... Akkor oké a "nyomulás", bár akkor már nem is számít talán annak.
Viszont, amíg nem jönnek azok a bizonyos jelek, addig nagyon frusztráló tud lenni egy lánynak, ha a srác nyomul. Mert az már tolakodás...
Én is azt mondom, légy inkább önmagad! Ha tetszik valaki, akkor legyél nyitott, nem tolakodóan éreztesd vele, hogy tetszik neked és ha a remélt válaszreakciót kapod, dobd be magad! :)
Ez a "légy önmagad" a legnagyobb hülyeség. A lányoknak igenis olyan pasi kell, aki tudja mit akar és ki is mutatja, vagyis rámenős. Még a legszendébb, félénk, nyuszimuszi lány is félelmetesen tud vadászni, ha számára megfelelő fiú van a közelben.
Szóval igen, legyél rámenős, ha nem vagy az, akkor maradnak a lehulló morzsák, meg a gyámoltalan, szerencsétlen balfék csajok, ha egyáltalán egymás mellé sodor az élet.
Na, na idegesítsetek "more" :D Első vagyok.
Igen, képzeld, kib*szottul légy önmagad! Mert ha nem vagy rámenős, akkor nekem ne játszd azt, hogy igenis hódítod a csajokat, és nagykanállal eszed őket, mert előbb-utóbb úgyis kiderül, hogy nem úgy van! Szóval NE legyél rámenős, de! legyél:
-magabiztos
-céltudatos
-határozott
-és önmagad! ne változz meg senki kedvéért.
Oh, shit, demotiválós kutyasz*r kép, de nagy igazság ;)
És tudod mi az a nyomulás, öregapám? Az, amikor semmi érdeklődést nem mutatok feléd, és Te csak azért is előadod a királycsávót, na, ez a nyomulás!
Te a flörtre érted a nyomulást, édes... A flört az az, amikor még nem járunk, de vannak árulkodó jelek innen is, onnan is. A rámenősség egy teljesen más dolog!
Úgyhogy sírhatsz, igen, sírj csak, de így biztos hogy nem lesz csajod.
Lány vagyok, és képzeld, mindenkinek meg akartam felelni, úgy hajoltak az "ágaim", ahogy a szél fújt, és persze, hogy nem igen kellettem senkinek. De meg kellett tanulnom, hogy lehetek én szupermodell, vagy ilyen-olyan lány, még Mila Kunis sem tetszik mindenkinek, pedig egy gyönyörű nő! Aztán "énközpontúvá váltam", tehát csak magamnak akarok megfelelni, és csak jól akarom érezni magam a bőrömben, és nem az igazit kergetem, hanem a boldog pillanatokat, és lám-lám, egy-kettővel máris több a nullánál az "érdeklődők" száma.
Nem, ez nem dicsekvés volt, hanem tényközlés. Most mondhatnám, hogy "de egyébként szeretem az embereket, meg próbálok velük kedves lenni", de ígyis úgyis kifogatnátok a szavaimat, hogy egy egoista liba vagyok. C'est la vie, ez van, nem megbántani szerettelek volna, remélem, nem úgy vetted. Lepontozni ér, nem fogok érte megharagudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!