Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok akik prostihoz jártok!?...

Srácok akik prostihoz jártok!? Többi lent.

Figyelt kérdés
Milyen időpontban érdeems menni a csajokhoz? Mondjuk 9-19 óráig rendel a csaj, nem lesz már a 18 órás időpontra lestrapált? a rendelés elején közepén vagy a végén érdemes menni? mik a tapasztalataiok

2013. máj. 29. 11:12
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
100%

11, dél fele talán... Talán felkelt elintézte a reggeli teendőit, de még nem ebédelt. Még nincs lestrapálva:D

Amúgy kvára unom azt a szöveget, hogy aki oda jár az "szánalmas". Csak közlöm, hogy vannak olyan igényes szolgáltatók, akik napközbe elmennek mellettem, meg se fordul a fejemben mivel foglalkoznak. Sok módos ember, híresség, élsportoló is jár ilyen helyekre gondolom ők is biztos "szerencsétlen szánalmas" emberek.

2013. aug. 24. 14:44
 32/34 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs annyi kuncsaftjuk hogy egymás kezében adják a kilincset. Elég sok prostituált van tudtommal és 1 óra 10.000en felül van úgyhogy nem hiszem hogy ennyi pénzért olyan sokan mennek d.gni.

Én nem voltam de nem is fogok menni k..rvához.

2013. aug. 25. 16:23
 33/34 anonim válasza:
100%

Én 24 éves vagyok, szintén kondizok jó testem van, fejem se béna. Lányokkal sem volt gondom soha. Igaz eddig csak egy nagyon komoly 3 évig tartó kapcsolatom volt. Sajnos megcsalt, szakszóval élve "félrekúrt" és ez azóta megváltozott teljesen bennem minden, ahogyan a nőkre tekintek. Nem sokkal utána, külföldön új életet kezdtem. Nagyon ritkán járok haza, kb évente max 2 alkalommal 1-2 hétre. Itt kint nehézkes még az ismerkedés a nyelv miatt, meg időm sem sok van. Távkapcsolatot meg normális nő nem szeretne. Megmondom őszintén én sem.

Legutóbb 8 hónap után hazamentem. Gondolkodtam... pénzem az van, úgy se tudom mire költeni. Nem iszok, nem cigizek, nincs hitelem, gyerekem stb. Egyszerüen nem bírtam tovább felhívtam egy lányt. És nem bántam meg. Ha megyek haza legközelebb akkor is elmegyek hozzá.

2013. aug. 25. 16:45
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

szintén jó képű, értelmes, sportos, de a lányok szemében egyértelműen csak férjnek való vagyok, MÉG nem jártam prostinál

hangsúlyozom MÉG, de kezd nagyon elegem lenni a mai csitrikből, lányokból, nőkből... egyre véknyabb a cérna

bocs az offért

2013. aug. 25. 16:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!