Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok akik prostihoz jártok!?...

Srácok akik prostihoz jártok!? Többi lent.

Figyelt kérdés
Milyen időpontban érdeems menni a csajokhoz? Mondjuk 9-19 óráig rendel a csaj, nem lesz már a 18 órás időpontra lestrapált? a rendelés elején közepén vagy a végén érdemes menni? mik a tapasztalataiok

2013. máj. 29. 11:12
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
én mindig reggel megyek,hogy első legyek :)
2013. máj. 29. 11:14
 2/34 ivilicious ***** válasza:
bár nem vagyok pasi,de ha 9-től 19-ig rendel,akkor szerintem 10-11 körül mehetsz,akkorra biztos fel is ébred és még nem lestrapált:)
2013. máj. 29. 11:14
 3/34 anonim ***** válasza:
72%
ahhhhhh, most ez komoly ???? :D
2013. máj. 29. 11:15
 4/34 ivilicious ***** válasza:
első,attól még,h reggel mész, nem biztos,h első vagy, hiába 9-től 19-ig rendel, lehet van olyan visszajárós vendége,akit pl elvállal akár hajnalban is ,rendelési idő előtt..
2013. máj. 29. 11:15
 5/34 anonim ***** válasza:
44%
elsü válaszolo vagyok,de azért megyek reggel,hogy első legyek és ezt általában le is tisztázom velük,nyitásra szoktam menni,8-fél9re
2013. máj. 29. 11:16
 6/34 anonim ***** válasza:
53%
Tok fasaza, hogy igy otthon vagytok a ri bancokban. Gratulalok, jo szerencsetlen nepseg lehet az, aki kur vahoz jar, nem igaz, hogy nem tud osszeszedni egy not.. Silany.
2013. máj. 29. 11:17
 7/34 anonim ***** válasza:
53%
nem tudok összeszedni nöt,hiába probálkozom,olyat nem tudok aki tetszene és akivel jo lenne eggyütt,ezért járok k urvázni,ennyi
2013. máj. 29. 11:21
 8/34 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, de most miért kell itt személyeskedni hogy így-úgy béna dologa ku*rvázás? akit nem érdekel és zavar a téma az ne válaszojon!
2013. máj. 29. 11:23
 9/34 anonim ***** válasza:
8%

Kik járnak oda? Értelmes, okos, diplomás, nem ronda, viszont magányos pasik is???

Van köztetek 30-40 közötti, aki az előbbi kategóriába tartozó normális egyénnek tartja magát, és prostihoz járkál?

Ne ábrándítsatok ki, ugye nincs?

2013. máj. 29. 11:24
 10/34 anonim ***** válasza:
Mar ne is haragudj, de szerencsetlen vagy. Volt olyan baratom, akirol kiderult, hogy ez volt a hobbija, azonnal szakitottam. Kesobb ezt el ne mondd senkinek... Nem tudom miert nem sikerul becsajozni? At hiszed csunya vagy, vagy buta, vagy mi?!?! Erre kerlek valaszolj!
2013. máj. 29. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!