Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok akik prostihoz jártok!?...

Srácok akik prostihoz jártok!? Többi lent.

Figyelt kérdés
Milyen időpontban érdeems menni a csajokhoz? Mondjuk 9-19 óráig rendel a csaj, nem lesz már a 18 órás időpontra lestrapált? a rendelés elején közepén vagy a végén érdemes menni? mik a tapasztalataiok

2013. máj. 29. 11:12
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
46%

"Kik járnak oda? Értelmes, okos, diplomás, nem ronda, viszont magányos pasik is??? "

Én is ebbe tartozok annyi kivétellel, hogy diploma helyett saját cég, a sportolást meg nemrég kezdtem, én is prostikhoz járok, lányoknál még sose próbálkoztam, mert mások kudarcait meg történeteit nézve el is ment a kedvem az egész barátnőkereséstől, egyszerűen túl sok a gyökér és minimális az esélye, hogy taáljunk egy normálisat. A nők kiélveik a roszfiukat, majd élősködni afognak egy férjen késöbb valamikor akit megcsalnak, a férfiak évezik a postikat meg a partyk*rvákat akik meg olyan hülyék, hogy megházasodnak azok meg szintén megcsalják a tinikkel akik a öregfaokra buknak vagy a szintén szeretetet kereső kiélt luvnyához.

Ez a mai világ rendje

2013. máj. 29. 12:22
 22/34 anonim ***** válasza:
Én a "rendelési idö" végén szeretek menni. Tapasztalatom, hogy kell egy-két-több kuncsaft, hogy lendületbe jöjjenek a lányok. Egy pörgösebb nap végén jobban beleadják magukat. Lestrapáltság szempontjábol meg nem az a nap számit igazán.
2013. máj. 29. 12:45
 23/34 anonim ***** válasza:
Viszont vannak olyan lányok is, akik napi 2-3 vendégnél meghúzzák a limitet. Talán ők a legjobbak.
2013. máj. 29. 12:48
 24/34 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor menj, amikor neked megfelelő és kedved van hozzá, azt hiszem a prostizásnak épp az a lényege, hogy az ügyfél jól érezze agát a befizetett pénzért cserébe.

Egyébként érdekes kérdés.

Abban lehet valami, amit az egyik előző válaszoló írt, hogyha mondjuk nagyon korán mész akkor lehet még fáradt, persze ez attól is függ, hogy milyen az adott hölgy bioritmusa, mikor szokott felkelni stb. A legtöbb ember 11 óra körül már elég friss, viszont a műszak végén már lehet tényleg elege van az egészből, de akkor is jobb ha kedvesen fogadja a vendéget különben nem mész többet vissza és keresel helyette mást.

Reagálnék egy másik kérdésre is.

"Kik járnak oda? Értelmes, okos, diplomás, nem ronda, viszont magányos pasik is??? "

Valószínűleg az igényesebb prostituáltak szolgáltatásait valóban ezen réteg veszi igénybe, mivel nekik van rá pénzük ők képesek megfizetni, természetesen ez nem jelenti azt, hogy mindenki odajárna.

Sőt a luxuskategóriát illetve a "magánprostikat" hihetetlen módon milliomosok illetve milliárdosok tartják.

Az útszéliekhez pedig elsősorban a szegényebb réteg jár.

Ezenkívül járnak prostituáltakhoz családapák, ügyvédek orvosok sőt szerintem az élet minden területéről, éppen ezért egy "virágzó ipar ágazat".

Nekem anno a faterom azt mondta, hogyha lett volna pénze, akkor csajozás helyett k******tt volna.

Ami valljuk be elég kiábrándító, de ez van.

(Én még nem vettem igénybe ilyen szolgáltatást és nem is tervezem.)

2013. máj. 29. 12:55
 25/34 anonim ***** válasza:

És is járok lányokhoz néha...

Jóképűnek mondott mackós 33 f vagyok.

Külföldön dolgozom és 6 hetente járok haza.

Egyszerűbb nekem így minthogy várni a kelljen valakinek rám 6 hétig.

Voltam többször egy lánynál aki tudta ügyesen a mély torkot de egyszer mentem nyitáskor és reggel volt még neki ezért nem is tudta annyira jól csinálni.

Bár a punci tuti szűkebb reggel mint pl 6-8 vendég után. :-)

2013. jún. 2. 13:04
 26/34 anonim ***** válasza:
én egyszer voltam, soha többet. fúj...
2013. jún. 2. 13:51
 27/34 anonim ***** válasza:

Azért járnak oda az emberek mert túl sok problémát szerez akár megszerezni akár fentartani egy "normális" lányt.

Plusz sokan nehezen kaphatnának meg olyan lányokat pénz nélkül mint amilyenekhez mennek.

Nem tudom miért kell ezt elítélni..

2013. jún. 2. 17:48
 28/34 anonim ***** válasza:

Mert egy nőnek ezt a másik oldalról lehetetlen elképzelnie is. Neki, ha olyanja van, akkor még választhat is, hogy ki menjen hozzá. Egy füttyentés és azonnal ugrik bármelyik kan.

Azonkívül átlagos nőként is le tud feküdni csúcsszuper fickóval. Nem kell gazdagnak lennie és egyéb más különleges tudományra sincs szüksége.

Volt már olyan, hogy itt a fórumon az egyik nő magyarázta a másiknak, hogy ha egy férfi azt mondja, hogy évekig nincs lehetősége senkivel lefeküdni, azt valóban úgy kell érteni, hogy senkivel, az égadta világon semmilyen nővel nincs olyan viszonyban, hogy lefekhetne vele.

Egy nőnél ez teljesen mást jelent.

2013. jún. 2. 18:05
 29/34 anonim ***** válasza:
0%

És azt nem tartjátok gusztustalannak, hogy két ügyfél között még csak le sem zuhanyozik a prosti?

Amúgy is elkaphattok minden nyavalyát tőle, de ha még csak nem is zuhanyzik le, még undorítóbb. Ez még nem jutott eszetekbe?

(Ismerősöm és haverjai figyelték ki, hogy nem fürdenek...)

2013. jún. 3. 14:15
 30/34 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség hogy nem zuhanyzik.....

Én pl legutoljára amikor hívtam a lányt akihez mentem éppen tusolt.

Még hallottam hogy folyik a viz.... :-P

2013. jún. 4. 02:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!