Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok akik prostihoz jártok!?...

Srácok akik prostihoz jártok!? Többi lent.

Figyelt kérdés
Milyen időpontban érdeems menni a csajokhoz? Mondjuk 9-19 óráig rendel a csaj, nem lesz már a 18 órás időpontra lestrapált? a rendelés elején közepén vagy a végén érdemes menni? mik a tapasztalataiok

2013. máj. 29. 11:12
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Kerdezo! Hadd szemelyeskedjek! Te is azt teszed ezen az oldalon, mint mindenki mas. Nem tartom normalisnak, hogy uritolyukert fizet valaki. Szegyen...
2013. máj. 29. 11:28
 12/34 anonim ***** válasza:
92%

9es válaszolot ki kell ábránditsam:

31 vagyok,sportos,konditerembe járok, diplomás vagyok,van egy nem rossz állásom,nem vagyok ronda van aki az mondja joképü mégis prosikhoz járok mert a normál lányok esélyt sem adnak az ismerkedésre,a tiszteségesre nem

2013. máj. 29. 11:31
 13/34 anonim ***** válasza:
93%
#12 valamit rosszul csinalsz..
2013. máj. 29. 11:32
 14/34 anonim ***** válasza:
62%

60 %, én szingliként megyek oda, vagyis nem bántok meg vele senkit! Nem túl gyakran, egy-két havonta egyszer, mert nem vagyok gazdag, de a lánnyal is teljesen úgy bánok, mintha a barátnőm lenne.

Ha nem lennének ilyen elérhetetlenek a lányok, akkor nem mennék.Nem lenne a sok SHIT-teszt, meg "nem tudom", "nem érek rá", "nem vagy az esetem" és a többi.

Az az igazság, hogy túl jó dolguk van manapság a lányoknak, semmit nem kell felmutatniuk, akkor is húsz ember nyomul rájuk.

2013. máj. 29. 11:48
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

valamit rosszul csinalsz..

Ez az egyik leggyakoribb válasza a Gyakori Kérdéseken. A többi a "nem jó helyen ismerkedsz", "nem jó lányokat fogtál ki" és a "szánalmas vagy".

2013. máj. 29. 11:49
 16/34 anonim ***** válasza:
"válasz"
2013. máj. 29. 11:50
 17/34 anonim ***** válasza:

"Kik járnak oda? Értelmes, okos, diplomás, nem ronda, viszont magányos pasik is???

Van köztetek 30-40 közötti, aki az előbbi kategóriába tartozó normális egyénnek tartja magát, és prostihoz járkál?

Ne ábrándítsatok ki, ugye nincs?"

Kiábrándítalak, ez a személyleírás tökéletesen illik rám.

2013. máj. 29. 11:52
 18/34 A kérdező kommentje:

ha már ennyire elkanyarodtunk... rám is illik a leírás, csak én még 30 alatt vagyok jóval. magas, sportos, diplomás, értelmes, nem vagyok csúnya stb...

még várom a válaszokat, de a válaszok alapján a délelőtti időpont lesz a nyerő!

2013. máj. 29. 11:55
 19/34 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, ehhez én még azt fűzném hozzá, hogy a nők alapvetően tévedésben vannak. Hangoztatják, hogy "egy normális pasinak nem gond felszedni egy nőt!"

Nos, a helyzet a következő. A normális pasi-ha szerencséje van-nagy nehezen leegyeztet egy időpontot egy lánnyal. találkoznak, beszélgetnek, megismerik egymást, a srác igyekszik kihozni magából a legjobbat, a randi után pedig, otthon a lány azt mondja, hogy "érdekli a francot, tiszta unalom az egész".

A következő alkalommal egy büdösbunkó (nem földműves, a viselkedése az) paraszttal találkozik, aki nem tiszteli, beszól neki, leugatja, stb... A lány megsértődik, "ílyen hangon még senki nem mert beszélni velem!"

Sír egy darabig, aztán elkezd kalkulálni. "Vajon miért ilyen ez a fickó? Hátha nem is ilyen, csak nem ismerem igazán!" És ez a pasas kerül a gondolatai középpontjába, megint találkozik vele, ő kezd el nyomulni utána, a fickó nyeregbe kerül, átveszi az irányítást, ergo "nyert ügye van."

A "normális pasik2 pedig kapják éveken keresztül a 2nagyon jó, nagyon értékes ember vagy, biztosan megtalálod az igazit!"

Itt a fórumon néha őszinteségi rohamot kapnak a nők és a legkisebb lelkiismeret-furdalás nélkül mondják, hogy "Eljön még a ti időtök is, amikor a lányok majd férjet keresnek maguknak!"

Köszönjük szépen, várjunk türelemmel a sorunkra, amíg az ilyen senkiháziakkal szórakoztok.Ha már nem vagyunk férfiak a szemetekben, akkor a prostikat se sajnáljátok tőlünk!

2013. máj. 29. 12:11
 20/34 anonim ***** válasza:

én is összegyüjtök majd egy rakás pénzt oszt megyek :D

ha lesz fizum, de persze addig keresek barátnőt

2013. máj. 29. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!