Miért van ennyi szép lány, ha jellemre egyik sem az, akit én keresek?
Figyelt kérdés
Belefáradtam, hogy szétnézek például facebookon és a sok vonzó, szép csaj írja ki magából a sok ostobaságot, süt le róluk, hogy mennyire buták, utálatosak, felszínesek és mennyire el vannak szállva maguktól. Ezt tenné tehát a szépség, ilyen kegyetlen, buta hárpiákat gyártana?
Aztán ott van egy rakás nem vonzó csaj, akik elbújnak, sokuknak még képe sincs kint, ráírok, ismerkedem velük és rájövök, hogy milyen értékesek is ők belül, nekik van szívük, kedvesek és tudnak szeretni,nem néznek le, csak, mert alacsony vagyok és sovány meg csúnya, sőt, ők helyesnek látnak. A baj, hogy én az ő jellemüket szeretem, de a szép lányok testére vágyom, őket kívánom és ez ellen nincs erőm semmit sem tenni. Gyötrődöm és szenvedem minden egyes nap.
2013. máj. 23. 20:50
11/12 anonim válasza:
te jó ég, egyszer te is megtalálod azt, aki belül is és kívül is remek lesz. mindig vannak kivételek
12/12 anonim válasza:
Én is ugyanezt kérdezem, csak picikét más hangsúllyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!