Lányok! Nem túl ciki, hogy (akaratom ellenére) magától göndörödik a hajam?
Néha levágatom és akk rövid, de ahogy nő, úgy göndörödik...
A családban mindenkinek tetszik, azt mondják ennél jobb nem is lehet meg ők is ilyet akarnak (a lányok picit hosszabbat de ugyanilyet).
Ehhez képest hallottam már olyat is hogy ez nem vmi férfias és h vágassam le.
Most akkor mi a jó?
Mivel egyébként egy lánynak sem kellek, lehet h az utóbbi, de amikor pár éve rövid hajam volt akkor sem kellettem senkinek.
16/F
a lányoknak azért nem kellesz mert nincs önbizalmad(ezért tetted fel a kérdést is)
mi az hogy nem túl ciki? az jó ha csak kicsit ciki? :)) amúgy meg olyan legyen a hajad ami NEKED tetszik és akkor mindenki másnak is fog.
egyébként meg elég sok féle göndör haj van, ez pl király:
de mint mondtam olyan legyen ami neked tetszik
16/F
2-es válaszoló vagyok, ha hajvasalóval nem sikerül akkor csináld ugy ahogy a fodrászok xD szólj ha nem tudod h mire gondolok mer akkor küldök egy linket mer ezt nem lehet elmagyarázni:)
amugy fujd be valamivel hogy ne göndörödjön be megint ha ez idegesít
3-as vagyok
nem azt mondom hogy a hajad miatt sz.ar az önbizalmad, hanem hogy azért kérdezed ezt mert nincs önbizalmad. egy magabiztos férfi nem kérdezgeti mások véleményét(ezt jól csinálom? így jó? most jó a hajam? jól áll ez a ruha? jól nézek ki? stb) mert 100%-ig biztos magában. egyszer TALÁN ha eléred tudni fogod miről beszélek
Ez hajtípustól függ, szerintem nincs vele semmi gond.
Szerezz önbizalmat, akkor szeretni fognak a lányok göndören is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!