Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha már most látszanak a barnulási csíkok?
Figyelt kérdés
Kinti medencében edzünk múlt hétvége óta, és már most látszik a fürdőruhám (egyrészes) nyoma :/
Könnyen barnulok, csak ha mellette nem napozok bikiniben, előbb- utóbb nagyon gázul tudok kinézni...
De amíg még suli van, nincs nagyon időm csak úgy kifeküdni a kertbe, meg még nincs is olyan idő.
Nagyon ciki, ha úgy kezdem a nyarat, hogy fehér a hasam?
16/L
2013. ápr. 17. 19:09
4/21 A kérdező kommentje:
a hátamon jobban látszik (az a folt egy vizes törülközö nyoma, mert a fiúk nagyon viccesek...)
kb ennyi látszik már pár edzés után:
és köszi, de inkább elvetem ameztelenkedös öteletet (amúgy meg már valaki kipróbálta, azóta ki van írva, hogy "hiányos öltözetben tilos a medencetérnél való tartózkodás xD)
2013. ápr. 17. 19:26
5/21 anonim válasza:
A meztelenség nem hiányos öltözet, hanem az öltözet hiánya :D
6/21 anonim válasza:
szerintem nem gáz. jol láttam h szökés a hajad?
7/21 A kérdező kommentje:
igen, és össze van fogva
2013. ápr. 17. 19:34
8/21 anonim válasza:
Miért kell egyrészes fürdőruha?? Miért nem monokinizel inkább??
9/21 A kérdező kommentje:
próbáltál már olyanban edzeni???
2013. ápr. 17. 19:36
10/21 anonim válasza:
milyen edzés ez? a bikini mondjuk annyibol lenne jobb hogy strandon nem látnának összevissza csikozva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!