Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha már most látszanak a barnulási csíkok?
Kinti medencében edzünk múlt hétvége óta, és már most látszik a fürdőruhám (egyrészes) nyoma :/
Könnyen barnulok, csak ha mellette nem napozok bikiniben, előbb- utóbb nagyon gázul tudok kinézni...
De amíg még suli van, nincs nagyon időm csak úgy kifeküdni a kertbe, meg még nincs is olyan idő.
Nagyon ciki, ha úgy kezdem a nyarat, hogy fehér a hasam?
16/L
tudom... ezért szoktam mellette napozni, de most nem tudok :/
öttusa--> úszás
és hidd el, hogy bikiniben LEHETETLEN rendesen mozogni
én nagyjából elégedett vagyok az alakommal, majd az nézegeti, aki velem jön strandra
úgyhogy nincs légyszilégyszi, jó? :)
már nincs, de majd csak lesz :D
mi lenne, ha a kérdésre válaszolnál valami hasznosat?
;)
köszönöm:)
amúgy az ellenállás miatt kell, még a vízfekvés is más....
vannak ilyen 2részes sportfürdőfuhák, abban próbáltam, de nem jó... nincs nagy hasam, de ugye minden g háj/bőr ottvan, hátráltat, meg ugye a medencecsont is picit lejjebb van, mint a fiúknak, vagyis csak úgy nem esik le az alsó, ha annyira meghúzom, hogy úgy nézzek ki, mint egy kötözöttsonka :/ és kényelmetlen is
ezért maradt az egyrészes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!