Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki, ha már most látszanak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha már most látszanak a barnulási csíkok?

Figyelt kérdés

Kinti medencében edzünk múlt hétvége óta, és már most látszik a fürdőruhám (egyrészes) nyoma :/

Könnyen barnulok, csak ha mellette nem napozok bikiniben, előbb- utóbb nagyon gázul tudok kinézni...

De amíg még suli van, nincs nagyon időm csak úgy kifeküdni a kertbe, meg még nincs is olyan idő.

Nagyon ciki, ha úgy kezdem a nyarat, hogy fehér a hasam?

16/L

2013. ápr. 17. 19:09
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

tudom... ezért szoktam mellette napozni, de most nem tudok :/

öttusa--> úszás

és hidd el, hogy bikiniben LEHETETLEN rendesen mozogni

2013. ápr. 17. 19:43
 12/21 anonim ***** válasza:
Igazán posztolhatnál egy fürdőrucis képet magadról...Szívesen megnéznénk..
2013. ápr. 17. 19:48
 13/21 anonim ***** válasza:
hát sok sikert és jo eredményeket kivánok neked és igy megértem hogy miért nem bikinit hordasz. de lehet kapni ilyen mesterséges barnitokrémet. illetve szolárium is tud segiteni eben persze ha észel használják csak akkor :)
2013. ápr. 17. 19:50
 14/21 A kérdező kommentje:
nem az volt a kérdés, hogy jól nézek-e ki, hanem hogy nagyon cikik-e ezek a csíkok nyáron...
2013. ápr. 17. 19:51
 15/21 anonim ***** válasza:
Hát akkor legyen az a kérdés, szívem:) Jó alakod van? Lécci mutass képet. Csak nekem priviben. Lécci, lécci.
2013. ápr. 17. 19:53
 16/21 A kérdező kommentje:

én nagyjából elégedett vagyok az alakommal, majd az nézegeti, aki velem jön strandra

úgyhogy nincs légyszilégyszi, jó? :)

2013. ápr. 17. 19:55
 17/21 anonim ***** válasza:
Ilyen kegyetlen magácska? Ám van pasid?
2013. ápr. 17. 19:56
 18/21 A kérdező kommentje:

már nincs, de majd csak lesz :D

mi lenne, ha a kérdésre válaszolnál valami hasznosat?

;)

2013. ápr. 17. 19:59
 19/21 anonim ***** válasza:
Hát jó, akkor legyen. Nagyon értékelem, hogy sportolsz. Piros pont érte. Ám nekem valahogy ezek az egyrészes fürdőrucik nem jönnek be. Nem tudom, nektek kötelező ilyenben lenni, de én, ha lány lennék, tuti nem venném fel. Vízilabdában még megértem, hogy egyrészes dressz kell, a huzigálás miatt, de egy sima úszóedzésen minek? Én pasi vagyok, de én strandra -divat, nem divat- bizony fecskében járok, hogy minél kevesebb rész maradjon rajtam fehér. Zuhanyzóban bizony elég gáz, ha valaki a térdéig tök fehér. Hasznos volt a válaszom? Ám szívesen megismernélek:D
2013. ápr. 17. 20:05
 20/21 A kérdező kommentje:

köszönöm:)

amúgy az ellenállás miatt kell, még a vízfekvés is más....

vannak ilyen 2részes sportfürdőfuhák, abban próbáltam, de nem jó... nincs nagy hasam, de ugye minden g háj/bőr ottvan, hátráltat, meg ugye a medencecsont is picit lejjebb van, mint a fiúknak, vagyis csak úgy nem esik le az alsó, ha annyira meghúzom, hogy úgy nézzek ki, mint egy kötözöttsonka :/ és kényelmetlen is

ezért maradt az egyrészes

2013. ápr. 17. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!