Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszataszító ha egy lánynak nagyon látszanak az erei? :S
Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 22:52
2/10 A kérdező kommentje:
kéz, csukló, lábfej.
2011. máj. 16. 22:55
4/10 anonim válasza:
Hát azért egy nőnél szerintem nem is vonzó.
5/10 Kései Sirató válasza:
Szoláriummal tudsz javítani az összhatáson, vagy pedig napozással.
6/10 anonim válasza:
Vékony a bőröd, nincs azzal semmi baj.
Meg persze gondolom világos is.
7/10 anonim válasza:
Kéz, lábfej az nem, mondjuk a mellen vagy a combon már egy kicsit jobban rontja az összképet számomra, de ha a szex rendben van, akkor nincs probléma... :D
Amúgy meg vannak ezek az éjszakai, sötétben, infrával készült videók, na ott már elég furák tudnak lenni az erek... Tiszta zombi fíling.
Nemgáz.
8/10 anonim válasza:
Nem visszataszító, miért lenne az?
Viszont egy kis izom nem ártana akkor oda ami elrejthetné. :)
9/10 anonim válasza:
Én például nagyog szexinek tartom!
10/10 Chuck válasza:
Lábfej még jó, kéz már nem vonz annyira...főleg ha úgy van nekem eléggé látni néha, van amikor semmit...aztán látni pár csajt akinek még annál is jobban látni/"kijön", na az már nem vmi szép..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!