Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehet NORMÀLIS velem...

Hol lehet NORMÀLIS velem egykorúakkal ismerkedni? (15/L)

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, Budapestről.

Elegem van a "páwák"ból meg a plázacicákból (hogy szépen fejezzem ki magam) és mivel a sulim is tele van az ilyenekkel, fogalmam sincs, hol keressek normális srácot, vagy szimplán barátokat.

A netes ismerkedéstől tartok, mert durva dolgokba lehet beleszaladni, de már tényleg semmi ötletem, honnan kerítsek társaságot.Nem vagyok forever alone, de azért néha jó lenne más társaság is, nem csak azok, akikkel állandóan lógok. :D

Sokkal szívesebben mennék el pl egy rockkoncertre, mint egy pláza padjáról fiúkat nézegetni, de oda meg szinte csak idősebbek járnak.. :/

Szóval, ötlet?

2013. ápr. 13. 18:59
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

En is hasonlo helyzetben vagyok. Vannak barataim de a "picsulasi oszton" bennuk is megvan sajnos.... Legalabb part mar talaltam :D

16/l szinten rocker :D

2013. okt. 3. 17:30
 32/33 anonim ***** válasza:
Nincs szerencséd nem Pesti vagyok :( 16/F
2013. okt. 3. 17:41
 33/33 Beniy ***** válasza:
Velem is beszélgethetsz, ha szeretnél. :) Egyébként koncerteken is elég sokan vannak hasonló korúak ám, Tavasszal voltam a Barba Negrában Tankcsapda koncerten és ott is volt csomó 15-16 éves csaj/srác. Azt, hogy hogy jutottak be, azt ne kérdezd. :D (A 16 éven aluliakra gondolok. :) )
2013. okt. 3. 17:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!