Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Interneten München, vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Interneten München, vagy a közeli velem egykorúakkal hol tudok ismerkedni (főként lányokkal)?

Figyelt kérdés

Jövő áprilisban megyünk ki Németországba, Münchenbe 1 hétre (tanulmányi kirándulás, műszaki informatika). Szeretnék addig egy kapcsolatot kiépíteni valakivel (nem lehet tudni mit hoz a jövő, lehet német munkalehetőség), hogy akkor már személyesen meg tudjak vele ismerkedni, s legalább gyakorolnám az idegennyelvet.

Értelmes hozzászólásokat várok! Köszi!

F/19

2010. nov. 18. 21:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Münchenben?
2010. nov. 18. 21:25
 2/8 anonim ***** válasza:
sry fiú vagyok
 3/8 anonim ***** válasza:

1.kérdezd a helyi kollégákat akik tudják

2.elmész ott 1 partyra (teljesen mind1 h ismersz-e bárki, csak bemész) és felveszel 1 csajszit akivel megismerkedsz

4/8 anonim ***** válasza:
Nagyon barátságosak a németek. Én már csak tudom, hiszen a nagymamám is az, és pont Münchenben él. Ameddig nem vagy ott, nem tudom hogyan építhetnél ki kapcsolatokat, viszont Münchenben már nagyon gyorsan megvan az ismerettség. Elmész bármilyen bárba, könyvtárba, stb.
2010. nov. 18. 21:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Yaya, a németek tényleg nagyon barátságosak és segítőkészek is. Egyszer németbe stopolással elakartam jutni Münchenbe és a drágák elvittek engem egészen Berlinig:)
2010. nov. 18. 22:00
 6/8 anonim ***** válasza:
szia, csináld azt amit én: regisztrálj be egy német társkeresőn, és találd meg a párod. írásban jobban meg tudod őt ismerni. De légyszi ne szóljon be senki.
2010. nov. 19. 19:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Tudtok mondani német társkereső oldalakat, ahol korombeliek is fennt vannak?
2010. dec. 12. 18:13
 8/8 anonim válasza:
Ez nem társkereső (de biztos lehet itt is társat találni :P), de ismerkedésre szerintem tökéletes: www.interpals.net
2010. dec. 12. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!