Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehet NORMÀLIS velem...

Hol lehet NORMÀLIS velem egykorúakkal ismerkedni? (15/L)

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, Budapestről.

Elegem van a "páwák"ból meg a plázacicákból (hogy szépen fejezzem ki magam) és mivel a sulim is tele van az ilyenekkel, fogalmam sincs, hol keressek normális srácot, vagy szimplán barátokat.

A netes ismerkedéstől tartok, mert durva dolgokba lehet beleszaladni, de már tényleg semmi ötletem, honnan kerítsek társaságot.Nem vagyok forever alone, de azért néha jó lenne más társaság is, nem csak azok, akikkel állandóan lógok. :D

Sokkal szívesebben mennék el pl egy rockkoncertre, mint egy pláza padjáról fiúkat nézegetni, de oda meg szinte csak idősebbek járnak.. :/

Szóval, ötlet?

2013. ápr. 13. 18:59
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
Csak azt szeretném mondani hogy én is 15 vagyok rocker és sokan fiatal jár koncertre
2013. ápr. 15. 21:49
 22/33 anonim ***** válasza:
Pontosan melyik zenekarokat szereted kedves kérdező?
2013. ápr. 15. 22:47
 23/33 A kérdező kommentje:
Green Day, Linkin Park, Tankcsapda, Papa Roach... Meg hat Quimby, Kispal, Kiscsillag... :D
2013. ápr. 16. 14:28
 24/33 anonim ***** válasza:
A Linkin Parkot én is szeretem,a Tankcsapdát meg az Agyarország albumig,onnantól már annyira nem nyerő a zenéjük.Ezeket ismered:Depresszió,Road,Rómeó Vérzik,Moby Dick,Bloody Roots,Akela,Slipknot,Stone sour,Metallica,AC/DC,Leander Rising??? :D
2013. ápr. 16. 20:50
 25/33 A kérdező kommentje:
Van, amiket nem, de az AC/DC meg a Metallica annyira alap, hogy mar nem is irtam :D ...mint a Nirvana:D de am ezeket a valaszokat szerintem sorba torolni fogjak, mert baromira nem a temahoz kapcsolodik :DD
2013. ápr. 17. 07:32
 26/33 anonim ***** válasza:

it vagyok én :D utálom a pávákat énis [link]

aza cink hogy kiskuhalasivok de atol még beszél hetünk ;)

15 éves fiu VOK :D

2013. ápr. 20. 19:47
 27/33 anonim válasza:
menj el házibulikba, kérd meg a barátnőid/barátaid, hogy esetleg bemutathatnának vkinek az ismerőseid közül, tanulj meg szemflörtölni a buszon(mondjuk ott csak öreg bácsik szoktak lenni, hajrá! ;D) ja, és menj el sokszor császkálni budapesten, fedezd fel, menj el programokra, rendezvényekre.
2013. ápr. 29. 22:34
 28/33 A kérdező kommentje:
grrr öreg bácsik 4evör! *-* olyan kis cukik :3 <3 :'DD de amúgy köszi, ezek mondjuk jók :DD
2013. ápr. 29. 22:36
 29/33 anonim válasza:
ha van kedved ismerkedni irj egy privit 15/F
2013. máj. 4. 19:53
 30/33 anonim ***** válasza:

küldj privátba képet magadról.

hanyadik kerületbe laksz?

2013. okt. 3. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!