Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehet NORMÀLIS velem...

Hol lehet NORMÀLIS velem egykorúakkal ismerkedni? (15/L)

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, Budapestről.

Elegem van a "páwák"ból meg a plázacicákból (hogy szépen fejezzem ki magam) és mivel a sulim is tele van az ilyenekkel, fogalmam sincs, hol keressek normális srácot, vagy szimplán barátokat.

A netes ismerkedéstől tartok, mert durva dolgokba lehet beleszaladni, de már tényleg semmi ötletem, honnan kerítsek társaságot.Nem vagyok forever alone, de azért néha jó lenne más társaság is, nem csak azok, akikkel állandóan lógok. :D

Sokkal szívesebben mennék el pl egy rockkoncertre, mint egy pláza padjáról fiúkat nézegetni, de oda meg szinte csak idősebbek járnak.. :/

Szóval, ötlet?

2013. ápr. 13. 18:59
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Hat en is ugy vok h nincs spanom aki rockot hallgat ,foleg nem olyasmiket mint:kárpátia,hunnia,radicalhungari,archivum...rammstein,nightwish....

Meg kulturalt ivaszatot sem ismerik :D

2013. ápr. 13. 19:40
 12/33 anonim válasza:
Suliban,könyvtárban,facebookon,iwiwen...stb.
2013. ápr. 13. 20:00
 13/33 A kérdező kommentje:

GentLman, én szinte csak rockot hallgatok, mondjuk nem feltétlen ezeket... :D

20.00 végigolvastad a kérdést?:( a 4-ből 1 válaszod mondjuk nem hülyeség.

2013. ápr. 13. 20:05
 14/33 anonim ***** válasza:
Igazad van, a netes ismerkedés nem a legjobb. Erre az első ajánlkozónak mondod, hogy jó, beszélgethetünk. Már bocs de ez elég naiv gondolkodásra utal. Egyébként ha mondjuk sportolsz vmit vagy jársz különórákra ott is új ismeretségekre lehet szert tenni.
2013. ápr. 13. 20:09
 15/33 A kérdező kommentje:
Igen, beszélgetek vele neten, de nem fogom kiadni a személyes adataimat. Elmondom, milyen könyveket/filmeket szeretek, mesélek a különóráimról, de nem ajánlom fel, hogy egy erdőben holnap este 8-kor találkozzunk már, mer' az olyan vicces. A nevemet sem fogja megtudni jobb esetben. :D Ezek azok, amiktől tartok a netes ismerkedésnél, de ha veszélyesnek érzem az embert, akivel dumálok, akkor nem írok neki vissza, és kész :) Èn azt értem netes ismerkedés alatt, hogy egy random embert fb-n/ iwiwen bejelölni, vagy mindenféle társkeresőket használni nem vicces :D
2013. ápr. 13. 20:18
 16/33 anonim ***** válasza:
Akkor miket hallgatst még?
2013. ápr. 13. 21:39
 17/33 anonim ***** válasza:
Én is budapesti vagyok, velem is nagyjából így van. Hol relytőztök ti normális lányok? Írj ha akarsz valamitőr beszélni. Amúgy a barátságpark jó hely a x.kerületben.
2013. ápr. 14. 09:49
 18/33 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a segítséget! :)
2013. ápr. 14. 10:56
 19/33 anonim válasza:

Nehéz helyzetben vagy...

Nagyon kevés a korosztályodból az aki normális, legalább is kicsit idősebb ként nézve kevés tűnik annak.

A netesekkel tényleg csak óvatosan, ha csak baráti szinten sikerül megismerkedni akkor is.

Egy rendes osztálytársad/évfolyamtársad sincs? Érdemes lenne ott keresgélni és onnan tovább ismerkedni!

Koncerten is vigyázz majd ha mész, láttam már durva dolgokat ott is, de ha rendesek nem löknek fel stb.

Sok sikert! ;)

2013. ápr. 14. 21:41
 20/33 officialzsani válasza:
én is ugyan így vagyok semmi normális :P
2013. ápr. 15. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!