Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet meleg srácokkal ismerkedni? (haveri szinten, lány vagyok)
Sziasztok (:
Szóval nekem az a problémám, hogy volt már egy csomó fiú haverom, de a végén mind többet akart barátságnál... És nagyon szeretnék fiú haverokat továbbra is, de úgy nem működhet, ha ők többet akarnak, ezért gondoltam arra, hogy emnnyire jó lenne egy homoszexuális barát, akivel mindent megbeszélhetek, sokat beszélgetünk és nem áll fenn az a veszély, hogy egymásba szeretünk.
A kérdésem pedig az, hogy a melegek vevők erre ? Úgy értem, nem tudom, mennyire értékelik, ha egy lány ennyire barátkozni szeretne velük, mert én nagyon bírom őket és tisztelem is, de mégis biztos furcsa lehet az, hogy ennyire "másképp" kezelem őket, pedig ez pozitív dolog.
Lehet hülye kérdés, bocsi, de nem vagyok tisztába az ilyen dolgokkal, hogy nem-e gondolna mást vagy értene félre.
Esetleg itt van valaki, aki beszélgetne velem ?(ha van, írjon privit nyugodtan(: ) Szívesen ismerkedek!
Én szívesn ismerkednék veled, de három ok miatt nem lehet:
1. Túl messze laksz.
2. Nem vagyok meleg.
3. Valószínű, hogy többet akarnék, de nem kapcsolatot, vagy szexet.
Miért ilyen nagy divat mostanában, hogy minden lány homi barátot akar?
facebookon is épp a minap láttam egy kiírást, hogy "hol tudnék b*zi pasikkal barátkozni?"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!