Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most meleg vagyok?
Szóval mind2en lányos fiúk vagytok?
Szerintem nem az a lényeg hogy fiú, mert ha szeretitek egymást akkor működhet a dolog :) ha ő is szeret és ő is veled akar lenni :) Beszélj vele! Remélem jó alakul :)
Utolsó, köszönöm, végre egy rendes válasz..igen, ezek szerint mindketten 'lányosak' vagyunk..
Nem tudom, mi legyen, tegnap miután kiderült a dolog, nem tűnt olyan kínosnak, utána együtt mentünk az állomásig (ahocy szoktunk), beszélgettünk, de nem hoztuk fel a témát, majdnem olyan volt, mint elötte, sőt, lehet, hogy teljesen olyan, csak én paráztam(és parázok) hogy mi van, ha őt jobban zavarja a dolog, mint engem..
Ne foglalkozz a hülye, primitív válaszokkal!
Ő csak barátként szeret, vagy többet érez?
Am azt nem értem, hogy hogyhogy lánynak hittétek egymást nem tudtátok egymás nevét?
Hány évesek vagytok?
Köszönöm a pozitív válaszokat!
A beceneveinken hívtuk egymást, neki a vezezéknevéből jön, nekem meg semmi kapcsolat nincs az igazi nevemmel. Facebookon ő nincs fenn (én is alig használom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!