Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most meleg vagyok?
Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt, és azt hiszem, beleszerettem - de itt jön a probléma, tegnap elmondtam neki, hogy ő a legcsodálatosabb lány, akivel valaha találkoztam. Nagyon meglepődött, azt hitte, csak viccelek, nem akarta elhinni..ugyanis kiderült, hogy ő valójában egy fiú, és azt hitte, én lány vagyok. Most mit tegyek? Mindketten fiúk vagyuni, de hiszem, ettől függetlenül szeretem őt. Szerintetek meleg vagyok?2012. nov. 3. 14:54
11/19 A kérdező kommentje:
Mindketten 17 évesek vagyunk, azt hiszem, ő (is) többet érez vagy legalábbis érzett barátságnál. Mindenképpen meg szeretném vele beszélni a dolgot minél elöbb, lehetőleg személyesen..
Utolsó, bár többen gondolnák így a dolgot..(:
2012. nov. 3. 17:56
12/19 anonim válasza:
Szerintem is az lesz a legjobb ha személyesen megbeszélitek :) Remélem jól alakulnak a dolgok! Szorítok Nektek :)
13/19 anonim válasza:
senkinek nem tűnik fel, hogy fake?? -.-'
14/19 anonim válasza:
11:02 Én úgy vagyok vele, hogy ha csak 1% esélye van, hogy igaz, akkor már megéri hozzászólni. Részben "wishful thinking" is részemről, mert tudom, az ilyen lányos fiúk (meg persze a fiús lányok is) sokszor szenvednek a környezetükben élő homofóbia/transzfóbia miatt, és úgy gondolom, ők is megérdemlik a boldogságot egy megértő társ mellett, szóval szeretném is elhinni, hogy igaz a történet.
15/19 A kérdező kommentje:
holnap suli után találkozunk, szorítsatok..!
esküszöm már vártam, hogy valaki kamunak bélyegezze..tudom, hogy abszurdnak tűnik, de mégis megtörtént..
2012. nov. 4. 18:24
16/19 anonim válasza:
Szorítok hogy jól menjenek a dolgok =)
17/19 anonim válasza:
Én is szorítok :) Majd írd meg hogy ment :)
18/19 anonim válasza:
Énis szorítok nektek várom a fejleményeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!