Hol lehet NORMÀLIS velem egykorúakkal ismerkedni? (15/L)
15 éves lány vagyok, Budapestről.
Elegem van a "páwák"ból meg a plázacicákból (hogy szépen fejezzem ki magam) és mivel a sulim is tele van az ilyenekkel, fogalmam sincs, hol keressek normális srácot, vagy szimplán barátokat.
A netes ismerkedéstől tartok, mert durva dolgokba lehet beleszaladni, de már tényleg semmi ötletem, honnan kerítsek társaságot.Nem vagyok forever alone, de azért néha jó lenne más társaság is, nem csak azok, akikkel állandóan lógok. :D
Sokkal szívesebben mennék el pl egy rockkoncertre, mint egy pláza padjáról fiúkat nézegetni, de oda meg szinte csak idősebbek járnak.. :/
Szóval, ötlet?
Menj pl. házibulikba ismerősök által. Az internetes párkeresés tényleg nem jó ötlet :S
A parkban is elég sok srác van :)
pl itt is. :) belefutottál egybe :D
na de viccet félretéve házibuli, esetleg a baráti körödből valakinek ismerőse, sőt, akár az utcán is lehet ismerkedni. a lehetőségek tárháza szinte végtelen. csak meg kell találni a megfelelő időt, helyet, és alkalmat. és még mielőtt jönnek a pm-ek, nem válaszolok. van barátnőm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!