Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A 35 feletti férfiak miért...

A 35 feletti férfiak miért feltételezik, hogy minden nő egyforma? (Tisztelet a kivételnek! )

Figyelt kérdés

2012. dec. 14. 21:18
1 2 3 4
 21/34 Hole Hunter ***** válasza:

Ezt a képet te alakítottad ki magadról a hozzászólásaiddal. Ha nem tetszik a tükör képe, akkor nem a tükör a hülye! :)

Másfelől a fél-egy éves ismerkedési idővel sztem semmi baj nincs...csak ugye a megfogalmazás...bizony az is sokat számít! Van még mit tanulnod bőven...mrs. Önérzet! :D

2012. dec. 14. 22:42
 22/34 anonim ***** válasza:

"Úgy látom, itt már mindenki elkönyvelt valami önző libának".

Azért lássuk be, van ebben valami. Mert folyton csak azt hajtogatod, hogy TE mit akarsz. Tegyük fel, hogy az aktuális párod már 4 hónap után úgy érzi, hogy minden fasza, és szeretné, hogy költözzetek össze. Te meg erre elhajtod, csak mert neked van ez a hülye rögeszméd, hogy legalább fél-egy évnek el kell telnie. Nem lehetnél esetleg kicsit kompromisszum-képesebb?

2012. dec. 14. 22:43
 23/34 anonim ***** válasza:

"És hidd el, akikkel az utóbbi időben összefutottam, a lúzer még enyhe kifejezés..."

Hát akkor ne csodálkozz ha így vélekednek, és hát azon sem, hogy önző, satöbbinek tituláltak!

2012. dec. 14. 22:45
 24/34 A kérdező kommentje:

19: Az elmúlt 20 évben folyamatosan volt párkapcsolatom, köztük egy 10 évig tartó is. Nem hiszem, hogy annyira elviselhetetlen lennék, és fenimistának sem tartom magam. Szeretek nő lenni a kapcsolataimban, nem akarok irányítani egy férfit sem, csak felelős vagyok a gyerekemért, és nem akarok odaköltöztetni mellé senkit addig, amíg meg nem győződtem róla, hogy nem egy elviselhetetlen, agresszív, alkoholista, ingyenélő, neadjisten pedofil. És nem, nem pótapát keresek, mert van neki apja, hanem társat keresek, normális, kölcsönös párkapcsolatra.

(Fenntartásaim egyébként nem alaptalanok: a házasságom utolsó éveiben ugyanis kizárólag házicseléd voltam és nem szeretném, ha ez megismétlődne.)

22: És kompromisszumkész vagyok, de 4 hónapot még iszonyú korainak tartok! Tapasztalatból mondom, hogy kell 4-5 hónap, mire készen állok arra, hogy a gyermekem egyáltalán megismerje a partnerem (nem akarok havonta új embert bemutatni neki). Utána kezdenek csak el ismerkedni, és ha minden stimmel, ha tényleg kijönnek ők is egymással, akkor jöhet csak az összeköltözés.

Én megtehetem, hogy ide-oda ugrálok, kapcsolatból ki, kapcsolatba be, de a gyerekemet nem teszem ki ennek.

Hole Hunter: én végig ezt írtam, csak jött pár eleve támadó hozzászólás, és azt vehetted alapul…

2012. dec. 14. 22:47
 25/34 A kérdező kommentje:

"Én viszont nem szándékozom 2 hét után, minden ismerkedés nélkül magamhoz költöztetni egy lúzert, aki korábban nem kellett senkinek, viszont azt sem szeretem, ha csak egy lyuknak tekintenek. "

A két végletet írtam. Mert volt olyan "lovagom", akinek 39 évesen még nem volt egyetlen párkapcsolata sem, az anyukájával élt és 10 perc ismeretség után már költözni akart hozzám.

2012. dec. 14. 22:55
 26/34 Hole Hunter ***** válasza:

...és mennyivel elfogadhatóbb, érthetőbb, ha odafigyelsz a megfogalmazásra. Így konkrétan egyet is értek mindennel.

Konzekvencia: ha pökhendien viselkedsz, támadó hangnemet kapsz. Ha racionálisan és higgadtan fogalmazol, pozitív hozzáállást is tapasztalsz. Így működünk mi, "egyszerű" pasik.

Sok sikert a keresgéléshez!

pm. egész jó kis fórum lett belőle! :D

2012. dec. 14. 23:02
 27/34 anonim ***** válasza:

Látod, az viszont egy jó pont, ahogyan a gyerekeddel bánsz.

Az én anyám fűvel-fával összeült gyerekkoromban(és azóta is, csak már szerencsére kiléptem a képből) és nagyon sz@r volt párhavonta új pasassal jópofizni.

Azt hiszem, kezdem megérteni a problémád. Csak sok válaszod elég ingerült és ebből meg a te személyiségedre következtetünk.

Talán rossz helyen keresel párt, de továbbra is fenntartom, hogy neked is meg kell változnod mert vannak negatív berögzüléseid. Pl nem kell mindennek klappolnia. Ha helyén van a feje meg a szive miért baj, ha te a vizilabdát szereted ő meg a kosarat, te az egyik pártra szavazol ő meg a másikra, te vegetáriánus vagy ő meg ragadozó?

Pont a kompromisszumok teszik változatossá és mélyebbé a kapcsolatot. De csak, ha te is és ő is képes rájuk.

2012. dec. 14. 23:10
 28/34 A kérdező kommentje:

De hát én olyat sehol nem írtam, hogy nem vagyok kompromisszumokra képes! :)

Pont az a lényeg, hogy ismerjük meg egymást, derüljön ki, hogy a különbözőségek ellenére mennyire "klappolunk", mert azért nyilván vannak dolgok, amiket nem tudnék elviselni (vagy éppen a másik nem tudja elviselni), és akkor mindenki megy szépen a maga útjára, még az összeköltözés előtt.

Amúgy sajnálom, hogy harapós voltam, de most sorra jött pár rossz tapasztalat, és ez most így eléggé felidegesített.

2012. dec. 14. 23:14
 29/34 Hole Hunter ***** válasza:
Ha felidegesítenek számolj el 10-ig...ha ideges maradtál, akkor már elküldheted a jókvaannyába...ha lenyugodtál, akár meg is beszélheted a problémádat! :)
2012. dec. 14. 23:19
 30/34 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen ez történt, megbeszéltük és ezt köszönöm nektek! :) Még a beszólásokat is! ;)
2012. dec. 14. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!