Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A 35 feletti férfiak miért...

A 35 feletti férfiak miért feltételezik, hogy minden nő egyforma? (Tisztelet a kivételnek! )

Figyelt kérdés

2012. dec. 14. 21:18
1 2 3 4
 11/34 Hole Hunter ***** válasza:
Hallgassa meg a nyafogásod, simikézzen, kormoljon ki rendesen...aztán menjen haza! Hát jahh...nyilván sokan vágyunk ilyen kapcsolatra... Élni, szórakozni lehet együtt lakva is. Ha meg érzelemmentes szexet akar, arra nem fog barátnőt tartani. Kicsit kéne gondolkodni...hamár "ennyi idős vagy".
2012. dec. 14. 21:52
 12/34 A kérdező kommentje:

Azt hiszem, most esett le...

Tehát ennek a korosztálynak az a fontos, hogy legyen, aki főz rá, mos rá, vasal rá, meg legyen minden este szex is!

Így már értem! Én viszont nem szándékozom 2 hét után, minden ismerkedés nélkül magamhoz költöztetni egy lúzert, aki korábban nem kellett senkinek, viszont azt sem szeretem, ha csak egy lyuknak tekintenek.

Akkor inkább maradok egyedül!

2012. dec. 14. 21:55
 13/34 anonim ***** válasza:
Akkor túl is van tárgyalva a téma. Sok sikert :D
2012. dec. 14. 21:57
 14/34 anonim ***** válasza:

Nem, még mindig nem esett le neked.

A férfiak az egyszerűséget szeretjük. És rohadtul nem vonz az, hogy folyton ott pitizzünk meg adjuk az ászt egy nőnek éveken keresztül. Ez nem szórakoztató. Energia- és pénzigényes. Ébredj fel, nem te vagy az egyetlen nő a világon, ha nem lépsz, továbbállnak.

2012. dec. 14. 22:01
 15/34 A kérdező kommentje:

Energia- és pénzigényes? Én nem gondoltam, hogy éveken keresztül hívjon meg ide-oda! Értelemszerűen: olyannal szeretnék kapcsolatot, aki szintén nem szeretne mindenáron elköteleződni. És nem várom el, hogy mindenhol a férfi fizessen! És hogy energiát fektet a kapcsolatba? Miért, én nem fektetnék szerinted? Az a jó, ha kölcsönösen fektetünk bele energiát és jól érezzük magunkat!

Egyébként látok ilyen működő példát a környezetemben: elvált, gyerekes nő, aki nem költözött össze a barátjával, hanem csak összejárogatnak (a pasi is elvált, gyerekes). Évek óta tart és jól megvannak.

De van más példa is: van egy rokonom, aki 2 hét után költöztet oda magához mindenkit, aztán tart pár évig, szétmennek és a gyerekének már ki tudja hányadik "pótapukája" van. Így nem szeretnék élni!

Szeretném magam jól érezni egy normális kapcsolatban, amiben mindkét félnek megvan a maga különbejáratú élete, ahol nem házicseléd vagyok, hanem társ, egyenrangú partner. Nem ágyrajárót keresek és nem pótapát.

A kérdést meg azért merészeltem feltenni, mert akikkel eddig ismerkedtem, azok alapból az utóbbit feltételezték rólam, anélkül, hogy megkérdezték volna, mit szeretnék, és erre való hivatkozással nem adtak esélyt a kapcsolatnak.

2012. dec. 14. 22:08
 16/34 Hole Hunter ***** válasza:

"nem akarok 2 hét után magamhoz költöztetni egy lúzert"

Nyilván azért vagy egyedül, mert te vagy a nyerő nő :)

Képzeld...vagyunk páran pasik, akik tudnak főzni, mosni, vasalni is. Ergo, ha van kiért...szívesen besegítünk az otthoni feladatokban...nem semmi, ugye? Csóri gyerkőc...őt azért sajnálom. :S

2012. dec. 14. 22:09
 17/34 A kérdező kommentje:

Hole Hunter: Nem olyan régóta vagyok egyedül, és hozzászoktam, hogy van partnerem, jó lenne valakihez odabújni, jókat szexelni.

És hidd el, akikkel az utóbbi időben összefutottam, a lúzer még enyhe kifejezés... Három típusba tudnám sorolni azokat azokat a férfiakat, akikkel összefutottam:

1. Van párkapcsolata, de azért szexelne

2. Azonnal házasságot, együttélést tervez, már az első randin (vagy már előtte!). Ezt a csoportot tovább bonthatnám azokra az elváltakra, akik évek óta elváltak, lakást vitte az asszony, nincs hol lakni, estéket a kocsmában tölti; illetve van a másik típus, akinek még életében nem volt komoly párkapcsolata (vajon miért?)

3. Igazából én ezt a típust keresném, akik nem tartoznak egyik "vesztes" kategóriába se, de hiába van meg az összhang, udvarol, mikor megtudja, hogy van gyerekem, egyből megfutamodik, mert biztos a gyerekemnek akarok pótapát.

2012. dec. 14. 22:19
 18/34 Hole Hunter ***** válasza:
Te is hajlamos vagy a kategorizálásra...ne csodálkozz, ha téged is besorolnak! :)
2012. dec. 14. 22:28
 19/34 anonim ***** válasza:

Olyan kép van a férfiakról a fejedben amivel soha nem fogsz megállapodni mert mindenkit elüldözöl.

Veled van a baj, nem mindenki mással. Változz meg.

Gondolom észrevetted, hogy majdnem mindenki védelmébe veszi a partnereidet a hozzászólásában.

Ez nem azért van, mert szeretnénk kötekedni, hanem mert, megismétlem, veled van a baj. Önző vagy, túl feminista, és cinikus. Változz meg.

2012. dec. 14. 22:33
 20/34 A kérdező kommentje:

A különbség csak az, hogy én előtte meghallgatom, hogy mit szeretnének, és utána ítélkezem.

De amúgy hagyjuk... Úgy látom, itt már mindenki elkönyvelt valami önző libának, csak mert nem akarok ész nélkül beleugrani egy összeköltözésbe valakivel, akit nem is ismerek, hanem előtte szeretném tényleg alaposan megismerni. Ahogy írtam, nem zárkózom el, hogy idővel (mondjuk úgy fél-egy év után) összeköltözzünk, de ahhoz tényleg mindennek klappolni kell. És egy kapcsolat elején én nem úgy állok senkihez, hogy igen, biztosan őt akarom, hanem előtte szeretném megismerni. Ha nem illünk össze, akkor úgyis szétmegyünk, ha meg összeillünk, akkor úgyis jön az összeköltözés.

2012. dec. 14. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!