Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A 35 feletti férfiak miért...

A 35 feletti férfiak miért feltételezik, hogy minden nő egyforma? (Tisztelet a kivételnek! )

Figyelt kérdés

2012. dec. 14. 21:18
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
Nem feltételezik, hanem ennyi éves korra már tapasztaltak eleget, hogy ezt kijelentsék. Miért nem így van? Teljesen kiszámíthatóak.
2012. dec. 14. 21:19
 2/34 A kérdező kommentje:

Barátaim, ismerőseim szerint én vagyok a férfiak álma, mert nem akarok mindenáron komoly kapcsolatot, nyitott vagyok, közvetlen, nőies.

De amikor ismerkedni kezdek valakivel, akivel vonzódunk egymáshoz, rögtön jönnek a feltételezések, hogy én biztos új férjet akarok, a gyerekemnek apát és hasonlók. Egyszerűen esélyt sem adnak, hogy bizonyítsam, hogy nem erről van szó. (Nem szexkapcsolatot akarok, de nem akarok összeköltözni sem.)

2012. dec. 14. 21:20
 3/34 anonim ***** válasza:
Ennyi éves korban miért nem akarsz összeköltözni?
2012. dec. 14. 21:21
 4/34 anonim ***** válasza:
Azért nem egyforma. Vannak nagymellűek meg vannak akik tudnak vasalni.
2012. dec. 14. 21:21
 5/34 A kérdező kommentje:
# 3: Mert megvan a magam élete, nem szeretnék rajta egyelőre változtatni. Nem zárkózom el tőle, idővel, ha tényleg nagyon jól érzem valakivel, de ahhoz szeretném alaposan megismerni. És ha mindketten ellenállhatatlan vágyat érzünk, akkor lehet róla szó, valamikor később!
2012. dec. 14. 21:26
 6/34 Hole Hunter ***** válasza:

#4... :D

Ha egyformák lennétek, mi sem válogatnánk...nem gondolod?

2012. dec. 14. 21:27
 7/34 anonim ***** válasza:
35 év alatt is így gondolják sokan, nem alaptalanul........
2012. dec. 14. 21:36
 8/34 anonim ***** válasza:
Honnan vetted ezt a hülyeséget, miért feltételeznénk, hogy minden nő egyforma?? Van egy csomó fajta, kismellű, nagymellű, közepes mellű, kis seggű, nagy seggű, szőke, barna, fekete, vörös, vékony, dagadt, stb...
2012. dec. 14. 21:37
 9/34 anonim ***** válasza:

Na, látod? Ezért vagy még egyedül.

Nincs olyan férfi aki ilyen köröket akar leirogatni mielőtt talán elér valamit.

Lehet, hogy a környezetedbe el is jutott mindenkihez, hogy veled vigyázni kell.

Már bocs.

2012. dec. 14. 21:38
 10/34 A kérdező kommentje:

# 9: Nem a "környezetemben" ismerkedek, és pont az a lényeg, hogy olyanokkal próbálnék ismerkedni, akik hasonlóban gondolkodnak, mint én, mert nem akarnak 1 hónap után nyakukba venni egy nőt egy gyerekkel, hanem mondjuk szeretnének néha jól szórakozni, szexelni, stb.

Nekem az a tapasztalatom, hogy a korombeli férfiak szemében kétféle kapcsolat létezik: vagy csak szex, érzelmek nélkül, vagy azonnali összeköltözés, és a kettő között nincs semmi...

2012. dec. 14. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!