A 35 feletti férfiak miért feltételezik, hogy minden nő egyforma? (Tisztelet a kivételnek! )
Barátaim, ismerőseim szerint én vagyok a férfiak álma, mert nem akarok mindenáron komoly kapcsolatot, nyitott vagyok, közvetlen, nőies.
De amikor ismerkedni kezdek valakivel, akivel vonzódunk egymáshoz, rögtön jönnek a feltételezések, hogy én biztos új férjet akarok, a gyerekemnek apát és hasonlók. Egyszerűen esélyt sem adnak, hogy bizonyítsam, hogy nem erről van szó. (Nem szexkapcsolatot akarok, de nem akarok összeköltözni sem.)
#4... :D
Ha egyformák lennétek, mi sem válogatnánk...nem gondolod?
Na, látod? Ezért vagy még egyedül.
Nincs olyan férfi aki ilyen köröket akar leirogatni mielőtt talán elér valamit.
Lehet, hogy a környezetedbe el is jutott mindenkihez, hogy veled vigyázni kell.
Már bocs.
# 9: Nem a "környezetemben" ismerkedek, és pont az a lényeg, hogy olyanokkal próbálnék ismerkedni, akik hasonlóban gondolkodnak, mint én, mert nem akarnak 1 hónap után nyakukba venni egy nőt egy gyerekkel, hanem mondjuk szeretnének néha jól szórakozni, szexelni, stb.
Nekem az a tapasztalatom, hogy a korombeli férfiak szemében kétféle kapcsolat létezik: vagy csak szex, érzelmek nélkül, vagy azonnali összeköltözés, és a kettő között nincs semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!