Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválóművészek! Ti hol...

Tetoválóművészek! Ti hol tanultatok?

Figyelt kérdés

Gyerek korom óta imádom a tetoválásokat és eljutottam már arra a pontra, hogy szeretnék megtanulni én is. Rajzolni szeretek és ismerőseim véleménye szerint elég jól:)

Ti hol tanultátok ki a szakmát, tanfolyam van erre valahol? Vagy esetleg hol találok olyan művészt aki kitanítana, természetesen megfizetném amennyire csak tudom:)

2013. aug. 11. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem vagyok tetováló, de vannak tetováló ismerőseim. Sztem ha még jobb akarsz lenni, akkor valami rajzművészetire kéne menni elsőnek, de nem feltétlenül. Utána pedig akármelyik tetoválószalonba bemehetsz érdeklődni ilyen ügyben, a legtöbb helyen örömmel fognak segíteni sztem, ha tudnak. :)
2013. aug. 15. 15:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsod:)
2013. aug. 15. 15:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! én is tetováló szeretnék lenni, nagyon érdekel a tetoválás valamint a rajz, igyekszem fejleszteni a tehetségem is, bár nem járok rajzsuliba.. szerintem a legjobb tetováló kurzus a tattoin kurzus Budapesten, igaz, elég drága, de tényleg kiváló szakembereket képeznek ki. Én is ide tervezek menni ha sikerül rá összeszednem a pénzt.
2013. okt. 13. 20:29
 4/4 SzilKa ***** válasza:

Nekem sikerült egy elég nagy nevű, Európa szerte ismert tetoválóművészhez bekerülnöm tanítványként.

A tattooin egy kalap kakit nem ér és dupla annyiba kerül úgy, hogy nevenincs akárkik oktatnak.

A cosmelecről nem is beszélve...

Hivatalos, államilag elsimert képzés jelenleg sajnos nem látezik, pedig nagyon kéne!

Szerintem mindenképp érdemes rendes tetoválóművésztől tanulni, rendes szalonban. Általában 300e körüli összeget szoktak elkérni.

2013. okt. 13. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!