Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválóművészek, Ti hogyan...

Tetoválóművészek, Ti hogyan kezdtetek el tanulni, magamra hova érdemes tetoválni, hol lehet jól gyakorolni?

Figyelt kérdés

Én a combra és a vádlira gondoltam, természetesen valami egyszerűbb mintára, igazából még az is érdekelne, hogy egyenletes vonalat hogy lehet húzni, úgy értem, van valami fogás, ami segít, vagy egyszerűen csak lassan húzza, vagy ezt mindenki maga tapasztalja meg.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. jún. 17. 21:08
 1/6 SzilKa ***** válasza:
84%

Nekem szerencsem volt, mert az egyik nagynevu muvesz pont hirdetett tanfolyamot, amikor kerestem, hogy hol tudnek tanulni es fel is vett tanoncnak... Igy minden infot keszen kaptam es egybol a helyes geptartasra-hasznalatra lettem megtanitva.

Onalloan elkezdeni sem remenytelen (bar ketsegkivul hosszabb folyamat), az internet tele van forumokkal, segedlettel, informacioval es videoval, amikbol lehet tanulni.

Legelso korben a helyedben en muboron probalgatnam a gepet, vonalhuzigalasra tokeletes, utana kezdenek csak magamon kiserletezgetni, aztan ha mar az is megy, johetnek a bevallalosabb haverok is.

Viszont tedd a szivedre a kezed es legy oszinte magaddal: eleg tehetseges vagy-e a rajzolasban? Mert ha nem, akkor inkabb leccilecci ne allj be a sufnitetkosok soraba, mert szegen, hogy mennyi elcseszett tetovalas szaaldgal a vilagban az onjelolt "muveszkek" miatt...

Csak akkor lehetsz jo tetovalo (es meg akkor sem biztos), hogy ha a rajz es abrazolas teren alapbol profi vagy.

2013. jún. 17. 22:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem gondolnám,hogy magadon kéne gyakorolni...de te tudod. Disznóbőrön szoktak,ha jól tudom.
2013. jún. 17. 22:44
 3/6 A kérdező kommentje:

A rajzolással nincs gondom, csak más műfajban is szeretném kipróbálni magam, sok videót néztem, szóval inkább a magamon való kísérletezéssel kapcsolatos véleményekre vagyok kíváncsim a disznóbőrt probáltam, csak ugye azt nem lehet úgy feszíteni, mivel az halott szövet, egyébként szívemre tettem a kezem, igazából már régebben kikérdeztem tetoválók véleményét a rajzaimról és azt mondták nyugodtan vágjak bele, ez 3 éve volt de csak most érzem magam érettnek rá, hogy belekezdjek:)

Egyébként grafikusnak tanultam, gondolom sokan vannak akik ugyan ilyen helyzetben vannak mint én:)

2013. jún. 17. 23:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Igazából, még arra is kíváncsi lennék, hogy kb milyen szintű rajztudással van valakinek esélye felvételt nyerni egy mester mellé, ha bárki bármilyen formában ezt közölne velem, vagy belinkel ilyen szintű rajzot azt megköszönném, bár gondolom itt nem csak a rajztudást hanem a stílust is nézik
2013. jún. 17. 23:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Azóta hogy állsz a tetoválással? :)

Arra, a kérdésre, hogy milyen szintű rajz kell, hogy egy művész felkaroljon. Lehetsz bármekkora tehetség, ha nincs kapcsolat, vagy nem fizetsz senki sem fog csak úgy segíteni.. Ez van, sajnos.

2013. júl. 25. 16:48
 6/6 A kérdező kommentje:
azóta, csináltam párat haveroknak, meg öcsémnek, de jó ideje sehogy, mivel még pár cuccra gyűjtöttem, melóztam, lakásfelújítás, szóval most fogom még festékeket venni
2013. júl. 31. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!