Proli dolog a tetoválás?
A tetoválás manapság már teljesen megszokott és értelmesebb körökben teljesen elfogadott dolog.
Ellenben elítélni valakit pusztán a külseje alapján és beskatulyázni embereket ismeretlenül, foglalkozás alapján na, az elég ostoba dolog. Elég degradáló ez a "körmös", "fodrász" ésatöbbi... Miért, szerinted fodrásznak lenni könnyű? Vagy bármi másnak, amit itt felsoroltál? Ha én csak körmös lennék, (nem vagyok) emberileg kevesebb lennék, főleg tetoválva, mint egy ügyvéd?
Nem az a fontos, kinek mennyi ész van a fejében, hanem hogy tud-e ember lenni és másokkal empatizálni. Hát te nem tudsz.
Először fogadd el magad és utána másokat is el tudsz fogadni.
@52: "A tetoválas önkifejezés. Sokaknak tetszik,hiaba nincs nekik. Sajnálják rá a pénzt,időt vagy félnek a méreganyagoktól.
A tetoválás lázadás a konvenciók ellen. Vállalja,hogy kilóg a sorból,neki nem parancsolnak,nem hunyászkodik meg. Nem engedi,hogy mások irányitsák az életét,mások válasszanak helyette."
Bocsánat, kedves 52-es, de sajnos - megjegyzem sajnos - a tetkó mára már valóban az egyik legsorbabeálósabb, legkonzumidiótább kamu műlázadások egyike. Igen, mára tényleg proli dolog lett.
Ne mondd már nekem, hogy önkifejezés, amikor bemegy a sutyerák a szalonba, végignézegeti a kiskönyvet, rábök egyre, aztán a melós ráméretezi a stencilt, ráteszi, átüti, lefóliázza, oszt mehetsz, bepanten.
Aztán jön a következő sutyerák aki kéri UGYANAZT, a tetováló meg szakmányban felvési ugyanazt a sz*Rt napjában hatszor.
Önkifejezés, peeeersze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!